MarktPlaza

Volkswagen Caddy Maxi - 1.6 TDI 102PK DSG Highline | Navigatie | Multifunctioneel lederen stuurwiel

448x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2011 - jul 2015
Modelcode: 2K, 2C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.256 kg
Afmetingen (LxBxH): 488 x 179 x 187 cm
Wielbasis: 301 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Titaniumzwart / antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 92 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- LKW klein zilver (€ 395 ex BTW): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Calimiteitenkit • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €395,- euro!
- LKW klein goud (€ 595 ex BTW): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice:Afleverservice GoudIn dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:• 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie• 130 punten inspectie• Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto• Calamiteitenkit• Volle brandstof tank• Waardecheques Vallei Auto Groep• Autohistorie is bekend• Inruilvoorstel op maat• Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasingEen zeer luxe en compleet pakket voor slechts €595,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 15"
- Stuurwiel multifunctioneel
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betonplex laadvloer
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatic (semi-automatische airco)
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch-pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Licht en zicht-pakket
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Triplex beplating laadruimte
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Volkswagen Caddy altijd de controle. Deze auto uit 2014 heeft 139.507 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, volledig tussenschot, betonplex laadvloer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Bij de luxe van deze auto hoort ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Volkswagen helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Het bedrijfswagencentrumvestiging van de Vallei Auto Groep is gevestigd in Ede. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Op maandag zijn we geopend tot 20.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag zijn we geopend tot 18.00 uur en op zaterdag zijn we geopend tot 17.00 uur. U bent altijd harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam (0318) 696 000.
Wij bieden auto’s aan die geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!