MarktPlaza

Attentie! Goed t(e)huis gezocht!

154x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hallo,

Ik zal het kort maar krachtig houden……

Met pijn in mijn hart, vanwege te drukke banen, wil/moet ik mijn lieve oma aanbieden. Want wij kunnen er daardoor helaas niet meer voor zorgen – we hebben het jarenlang gedaan, maar het gaat gewoon niet meer helaas…

Oma is 87 jaar, was altijd heel actief en zelfstandig, maar begint nu vergeetachtig te worden en lichamelijk ook allerlei kwaaltjes te vertonen, zoals incontinentie en slechthorendheid. Ze heeft echter een heel lief en zacht karakter en kan heel mooi breien.

We zouden haar graag zelf willen (onder)houden maar onze drukke leef- en werkomstandigheden laten dit helaas niet toe.

We willen haar graag een nieuwe plek geven waar zij de liefde zal krijgen die ze nodig heeft en verdient. Graag wil ik een familie die dit wel kan; kinderen zijn geen probleem - daar kan ze goed mee overweg. Andere oma’s of opa’s behoren ook tot de mogelijkheden.

Ik zal er nog wat dingen bijleveren (leesbril, gehoorapparaat, gebit, kleding, breiwol, 2 zakken vol luiers en eten)

Ik wil/hoef er geen honderden euro's voor te hebben – het enige dat ik wil is dat ze een goed leven kan leiden en haar laatste jaren gelukkig kan slijten bij haar nieuwe familie.

Mocht er interesse zijn, neem dan contact met mij op.

Meer foto's op aanvraag

HÉ, WAT IS DAT NOU? DOET IEMAND ZOMAAR ZIJN OMA WEG??? dit gebeurt echter ELKE DAG MET DUIZENDEN HONDEN EN KATTEN, KONIJNEN EN KNAAGDIEREN……AHH, WAT LEUK: EEN HUISDIER EN WANNEER HET EVEN TEGENZIT, DE KINDEREN ZIJN HET BEU OF HET IS TOCH TEVEEL WERK, WORDEN ZE GEDUMPT…..,

MAAR VOOR EEN FAMILIELID (welke omstandigheden ook: geen geld , geen werk, of je nou gaat scheiden of tijdgebrek of een nieuwe drukke baan, een kleine woning) DUMP JE JE FAMILIE DAN OOK ??

WAAROM GEBEURT DIT WEL BIJ DIEREN??? DIE HEBBEN TOCH OOK GEVOEL EN ZIJN TOCH OOK DEEL VAN HET GEZIN?!

Even voor de duidelijkheid , dit is NEP!

IK WIL ALLEEN LATEN ZIEN DAT DIT ELKE DAG GEBEURT…. wat als we mensen zo te koop zouden aanbieden ?? DAN IS HET ONMENSELIJK??? Maar bij dieren kan het blijkbaar wel? Dan is het niet onmenselijk (of ondierlijk)?????

Elk kloppend hart verdient toch aandacht en liefde :)

Denk er niet te gemakkelijk over!!!!.... Bezint eer gij begint!

Deze advertentie is louter bedoeld om mensen wat meer bewust te maken en dat ze beseffen dat dieren geen gebruiksartikelen zijn die je na verloop van tijd zomaar weg doet.... ze hebben ook gevoel en pijnbeleving! En veel liefde,aandacht en blijvende zorg nodig! Neem alleen dieren als je er ook écht voor kunt zorgen (en laat die verantwoordelijkheid niet aan kinderen over!) – begin er anders niet aan.

N.B.: natuurlijk zijn er gevallen/uitzonderingssituaties waarbij het voor zowel het dier als het baasje beter is om een goed en liefdevol nieuw thuis te zoeken. Bied je dier dan niet GRATIS aan op aanbodsites want dat kan heel foute kopers aantrekken met alle vreselijke gevolgen (voor het dier) vandien)

http://www.marktplaza.nl/dieren/honden/waarschuwing-bied-geen-gratis-dieren-aan-45933858.html

http://dieren.tweedehands.net/honden-puppy-s/attentie-let-op-waar-je-je-puppie-puppy-pup-hond-koopt2.html

http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-niet-rashonden/m942446293-honden-kunnen-gebruikt-gekocht-worden-voor-hondengevechten.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

Plaats deze advertentie s.v.p. op Facebook e.d. waardoor de boodschap steeds verder verspreid wordt! Dank je wel