MarktPlaza

Apreamare 9 Semi-cabinato

169x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Italiaans design met uitstekende vaareigenschappen, daar staat Apreamare om bekend. En deze 9 semi-cabinato is daar zeker geen uitzondering op.
De Apreamare 9 heeft een unieke stijl en een luxueus interieur. Italiaanse flair in combinatie met praktisch gebruiksgemak. De boten van het Italiaanse merk Apreamare onderscheiden zich in betrouwbaarheid, comfort, wendbaarheid en snelheid. Het unieke design van deze boten geven u het Bella Italia gevoel, om heerlijk te genieten op het water.
Het exemplaar welke wij u aanbieden is een compleet uitgerust schip en is voorzien van vele extras zoals een generator en fraaie elektrische gangway om gemakkelijk aan boord te kunnen stappen. Deze zoetwater boot is in een goede staat van onderhoud, zo wordt de boot elke winter net op het droge gestald en is het houtwerk afgelopen winter weer in de lak gezet.
De kuip is lekker ruim en biedt met voldoende ruimte voor alle opvarenden. Leuk is dat er een "buiten" kombuis te vinden is compleet met gril en spoelbak. Ideaal om een lekkere maaltijd te bereiden. Natuurlijk is het schip voorzien van een kuiptent zodat u met wat minder fraai weer ook gewoon door kunt varen of beschut kunt genieten van een hapje en een drankje.
Binnen in het schip wordt u ontvangen in een luxe en nautisch interieur. Aan stuurboord een ruime u-bank welke met de tafel eenvoudig in een extra bed kan .veranderen. Tegen over de zitbank is de seperate natte cel met elektrisch toilet en de mogelijkheid om te douchen. Naast de natte cel is een tweede, compact maar praktisch, kombuis te vinden voorzien van een koelkast, spoelbakje en warm en koud water. In het vooronder is een tweepersoonsbed en de nodige opberg ruimte te vinden.
Op zoek naar een fraai en stijlvol schip met, dankzij de twee 250 pk diesel motoren, fijne vaareigenschappen dan is deze Apreamare 9 zeker de moeite waard. We horen u dan ook graag om een afspraak te maken op dit leuke schip. Wij zijn te bereiken via +31168 820 208 of info@wwy.nl
Accommodatie
Kooktoestel & brandstof: grillplaat
Motor, electra, water
Bouwjaar: SB volledige gereviseerd in 2012, BB motor compleet vervangen voor nieuw in 2012.
Draaiuren: vanaf 2012, wordt nog mee gevaren.
Verbruik: per motor gemiddeld voor de huidige eigenaar.
Vuilwatertank & materiaal: niet aanwezig
Uitrusting
Dekzeil(en): hoes over bank op voordek
Extra gegevens:
Merk: Apreamare
Bouwjaar: 1999
Ligplaats: 's-Hertogenbosch (NL)
Lengte: 9.2 meter
Breedte: 3.3 meter
Diepgang: 1 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Doorvaarthoogte: 2.85
Merk motor: VM Motori, Detroit Diesel
Type motor: MD706LI
Bouwjaar motor: 2012
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 1360
Vermogen: 250
Aandrijving: Shaft
Tank: 650 l
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 56
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig