MarktPlaza

Apple MacBook Pro 16 8TB SSD 96GB RAM M2 MAX Chip 12-Core CPU 38-Core GPU Space Grey Nieuw

31x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


Schepper van het onmogelijke.
Dankzij de M2 ​​Pro- of M2 Max-chip biedt de MacBook Pro ongekende kracht en energie-efficiëntie. De prestaties zijn uitzonderlijk, of deze nu is aangesloten of niet. En de batterij gaat nu nog langer mee. Voeg daarbij een verbluffend Liquid Retina XDR-display en alle poorten die je nodig hebt, en je hebt een professionele laptop die absoluut ongeëvenaard is.
Maak kennis met de volgende generatie Apple-chips voor professionals: de flitsende M2 ​​Pro en de buitengewone M2 Max – de krachtigste, energiezuinigste chips die ooit in een professionele laptop zijn gezien.
M2Max
De M2 Max-chip, de krachtigste en energiezuinigste ooit in een professionele laptop, is ontworpen om professionals te helpen de grenzen van hun vindingrijkheid en creativiteit te verleggen. Met dezelfde 12-core CPU van de volgende generatie als de M2 ​​Pro, beschikt de M2 ​​Max over twee keer zoveel geheugenbandbreedte, tot drie keer meer verenigd geheugen en tot 38 GPU-cores. Genoeg om effecten weer te geven, immense panorama's samen te voegen en spectaculaire 3D-geometrische vormen op een ongekende schaal te ontwerpen.
Kies de maat. Kies de chip. En blijf daar hangen.
De MacBook Pro is verkrijgbaar in twee modellen: 14 en 16 inch. Elk model kan worden geconfigureerd met de M2 ​​Pro- of M2 Max-chip en levert ongekende professionele prestaties in een laptop.