MarktPlaza

Apple MacBook Pro 13'' 256 GB SSD 8 GB RAM M2-chip 8-core CPU 10-core GPU Spacegrijs

73x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


MacBook Pro: Pro-to-wear.
Met de nieuwe M2-chip verlegt de 13-inch MacBook Pro zijn eigen grenzen. Trouw aan zijn compacte ontwerp, biedt hij een batterijduur tot 20 uur1 en overtreft hij zichzelf op het gebied van prestaties, terwijl hij het hoofd koel houdt dankzij het koelsysteem. Uitgerust met een subliem Retina-scherm, een FaceTime HD-camera en microfoons van studiokwaliteit, is dit de meest draagbare van onze professionele laptops.

Een tandje hoger.
De M2-chip luidt de nieuwe generatie Apple-chips in. Hij biedt nog meer snelheid en brandstofefficiëntie dan de M1. Je hebt alles wat je nodig hebt om elke taak aan te pakken met een krachtige 8-core CPU. Creëer verbluffende beelden met een razendsnelle 10-core GPU. Benut meer ProRes 4K- en 8K-videostreams met de krachtige media-engine. En doe het allemaal tegelijk, met maximaal 24 GB sneller uniform geheugen.

Thermische efficiëntie
Actieve koeling. Blazende prestaties. Dankzij het geavanceerde thermische systeem en de efficiëntie van Apple-chips kan de MacBook Pro professionele prestatieniveaus garanderen. U kunt de CPU en GPU gebruiken zonder te stoppen.