APKtoets, APK-keurmeester.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

APKtoets: Een betaalbaar online leersysteem en examentraining voor de APK-keurmeester.
De APKtoets is al vele jaren een begrip onder de APK-keurmeesters in Nederland. Met behulp van de APKtoets kunt u zich overal en wanneer het u uitkomt voorbereiden op het bevoegdheidsverlenging- of APK-keurmeester-examen. Anders dan bij veel opleidingsinstituten werk Elearn-Academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. U maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde oefeningen en toetsen met actuele vraagstellingen. De APKtoets is een optimale voorbereiding op uw APK-keurmeester- of bevoegdheidsverlenging-examen. Door te bestellen kunt u met een gerust hart op examen en dit voor een eerlijke prijs.

Zaterdag training. De APK trainingen worden klassikaal gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Locatie: Nieuwegein, Heerenveen. Wegens corona gaan onze zaterdag trainingen niet door.

Scholen, importeurs. Diverse mogelijkheden b.v. aangepaste elearn-website, lesstof, leerling volgsysteem, enz. Voor meer informatie over de mogelijkheden of een proefaccount, stuur een email.

Elearn-academy.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.