MarktPlaza

Evtoets training e-Voertuigen.

179x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Evtoets.
Deze cursus behandeld het veilig werken aan de e-Voertuigen. De risico's kunnen bij ondeskundig handelen/werken leiden tot ernstige schades en letsels. Daarvoor is er met de ontwikkeling van e-Voertuigen een nieuwe norm NEN 9140-2019 uitgebracht waarin wordt geregeld het werken aan deze voertuigen. In de e-Voertuigen kunnen gevaarlijke oplopende elektrische spanningen aanwezig zijn.
De personen de werken aan/met e-voertuigen moeten aantoonbaar bevoegd zijn om te mogen werken aan e-voertuigen Om te mogen werken is het belangrijk dat men zich houdt aan de richtlijnen, zoals voorgeschreven in de norm NEN 9140.  

Voor u als monteur is er een training met een certificaat na afloop van de cursus.

Voor bedrijven is er een trainingspakket, zodat u als bedrijf kunt voldoen aan de gestelde eisen. Het pakket bestaat uit een online training voor 2 of meerdere personen. Voor meer informatie mail ons. De online trainingen zijn inclusief certificaten.
Elearn-academy is een onafhankelijke uitgever en adviesbureau. Wij ontwikkelen lesstof en leersystemen en verzorgen al jaren (e-learning) trainingen voor scholen, importeurs. Voor informatie: elearn-academy. Evtoets.