MarktPlaza

Amarilis Residence, Appartement 29

3829x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Amarilis Residence
De prijs per appartement bedraagt € 900,00 per m2
Gelegen in de stad Varna.

Een prachtig tweekamerappartement en  bestaande uit: ✔️woonkamer, ✔️slaapkamer, ✔️badkamer, ✔️toilet, ✔️gang, ✔️kast ✔️terras.
Het appartement is gelegen op de zesde verdieping op het noorden.
De totale oppervlakte bedraagt 65,91 m2

Over Varna
De stad Varna ligt in het noordoosten van Bulgarije. Het is de derde grootste stad na Sofia en Plovdiv en wordt de Bulgaarse Zeehoofdstad genoemd. De parel van de Bulgaarse Zwarte Zee ligt aan het einde van de grote Varna-baai, met een handig en goed geconserveerd watergebied, een haven die in de loop der jaren tot 18 miljoen ton vracht verwerkt. Tegenwoordig is het de belangrijkste haven voor zowel de zee- als de commerciele scheepvaart en, grenzend aan de kustplaatsen Constantine en Helena (Druzhba), Riviera, Golden Sands en Albena, ademt het een kosmopolitische sfeer.

Zeelieden aan de wal vertrekken in onbekende ceremoniele uniformen, mengen zich met buitenlandse toeristen en de lokale bevolking terwijl ze over schaduwrijke boulevards wandelen, omzoomd door waardige 19e- en vroege 20e eeuwse gebouwen. De eigenaardige zeecharme van de stad is subliem en ontroerend. Oude, middeleeuwse, renaissance en moderne culturen vermengen zich en bestaan naast elkaar door de stad. De stad is schoon en groen. Van de groene wonderen zijn er minstens drie een must: de Marine Gardens, de grootste van de Balkan; Euxinogradpark, het voormalige Koninklijk Paleis; het paradijs van St.Constantijn. Varna is een stad van oude cultuur, levende tradities en ambitieuze ondernemingen. Zo'n 20 % van de bevolking is student aan verschillende onderwijsinstellingen, waarvan vier hoger.