MarktPlaza

ALGARVE-Olhao: luxe appartement met zeezicht

427x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het appartement bevindt zich in Village Marina op ongeveer een kwartiertje rijden van het vliegveld in Faro. Het is prachtig gelegen aan de gezellige boulevard van Olhão, tegenover het natuurreservaat Ria Formosa, op 5 minuten lopen van het centrum.
Het in Marokkaanse stijl  ingerichte appartement bevindt zich op de 3e verdieping (2 liften aanwezig)  en heeft vanuit het ruime terras (16m2) en de woonkamer een prachtig uitzicht op de oceaan,  de lagune met de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s, Faro en de bergen van het achterland. Op het dak van het gebouw is er voor de bewoners van de hal een zwembad met zonneterras, douche en toilet. 
Uiteraard is het van alle gemakken voorzien. De woon- en slaapkamer beschikken over air conditioning met afstandsbediening (ook te gebruiken voor verwarming) en elektrische rolluiken. In de keuken zijn er naast een koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, wasmachine/droger, ook een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, stoomstrijkijzer, etc. Er is een centraal stofzuigsysteem. 
U hebt de beschikking over Nederlandse en Engelse zenders, LED-TV, DVD speler met een grote selectie aan DVD’s en WiFi. Ook is er een groot aantal leesboeken in verschillende talen. 

Wij nodigen u gaarne uit om het in detail te bekijken op www.algarvewaterfrontapartment.com