MarktPlaza

ALGARVE: Luxe 3 slkmr hoekappartement met 180º zeezicht

435x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het appartement bevindt zich in Village Marina, Olhão, op ongeveer een kwartiertje rijden van het vliegveld in Faro. Het is werkelijk prachtig gelegen, direkt aan de gezellige boulevard tegenover het natuurreservaat Ria Formosa en de nieuwe jachthaven van Olhão, op 5 minuten lopen van het centrum.
Ons stijlvol ingerichte appartement bevindt zich op de 3e verdieping (2 liften aanwezig) en heeft vanuit het ruime L-vormige terras (28m2) en de woonkamer een prachtig uitzicht op de lagune met de eilanden Armona en Culatra, en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s. Vanuit alle slaapkamers is er zicht op de jachthaven. Op het dak van het gebouw is er voor de bewoners van de hal een zwembad met zonneterras, douche en toilet. 
Uiteraard is het van alle gemakken voorzien. Alle kamers beschikken over air conditioning met afstandbediening (ook te gebruiken voor verwarming) en elektrische rolluiken. In de keuken zijn er naast een koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, wasmachine/droger, ook een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, stoomstrijkijzer, etc. Er is een centraal stofzuigsysteem. Twee slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed (2m lang), de derde over twee éénpersoonsbedden. 
U hebt de beschikking over Nederlandse en Engelse zenders, LED-TV, DVD speler met een grote selectie aan DVD’s. Ook is er een groot aantal leesboeken in verschillende talen.
Voor prijs: www.algarvewaterfrontapartment.com