MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 1.3JTDm ECO Esclusivo INCL 6MND GARANTIE LMV/NAVI/LEER/PARKPILOT/ELEK

806x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 172 x 145 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,8 l/100km (1 op 35,7)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- Alfa Luxury pakket (€ 595): De auto wordt afgeleverd met 6 maanden gratis vervangend vervoer, een service beurt conform het fabrieksschema, nieuwe APK, een jaar lang mobiliteitshulp. Indien van toepassing is de distributieriem nog minimaal 1 jaar of 20.000 kilometer voor zijn vervangtermijn. De auto is van zowel binnen als buiten volledig gereinigd.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- ABS en EBD
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor en achter
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Differentieel Sper
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- ISOFIX-bevestigingspunten
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17 inch
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Roetfilter
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vehicle Dynamic Control
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Alfa Romeo MiTo bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2015 en heeft een tellerstand van 99281 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: 4-seizoensbanden, sportstuurwiel, ISOFIX-bevestigingspunten en metallic lak.
Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo MiTo wordt hij zonder stickers getoond en is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Betreft company car. Auto kan afwezig zijn. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!