MarktPlaza

Aerosmith Pumping Angel+Therapy ? Scopophobia+Ziel-Sofija-De Band+Cover Bands Live in Paradiso.

176x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Alle vier zijn ze Nieuw in de verpakking en geschikt als Cadeautje voor een Klein prijsje !

Aerosmith is één van Amerika's grootste Rock en Roll Bands ook bekend als de Bad Boys from Boston hoewel er geen bandleden uit die stad afkomstig zijn. De speelduur is één uur en op de tweede foto leest u bijna alles over de inhoud van deze DVD,

Therapy ? Sopophobia met 19 Live nummers van deze Ierse Punck-Rockers heeft een speelduur van 2 uur en 36 minuten. Op de vierde foto leest u meer over dit Live Concert in The Mandela Hall te Belfast. 

Ziel-Sofuja-De Band-Het Complete Verhaal heeft een speelduur van één uur en 30 minuten en er wordt Nederlands gesproken. Op de zesde foto leest u meer over de inhoud van deze Indringende DVD,

The Clash of the Cover Bands Award 2004 Live On Stage in Paradiso gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske, De speelduur is één uur en 54 minuten en er wirdt Nederlands gesproken. Op de achtste foto leest u de namen van de Bands en de titels van de uitgevoerde nummers.

U Haalt ze  op in Rotterdam West voor € 1,50 per stuk en voor alle vier doet u dat voor  € 5,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 voor Therapy ? is het € 3,84 en voor alle vier € 4,60 met Track & Trace.