MarktPlaza

Beoordelingen

38 beoordelingen
5
79%
4
21%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met winkelvantwinkel en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met winkelvantwinkel

sunnyy
zondag 7 juni 2020
Perfect! Snel verzonden en super mooie sieraden. Echt een aanrader.
sunnyy
woensdag 5 februari 2020
Weer Top! Snel verzonden, prachtige sierraden en last but not least: super lief!
vrijdag 7 december 2018
Perfect!! Al vaker spulletjes gekocht en altijd nog mooier dan op de foto. Een vertrouwd adres voor leuke dingetjes en/of cadeautjes. Snel verzonden en perfect ingepakt. Aanrader!!
woensdag 16 december 2015
Dank je wel Frieda voor de snelle bezorging. De keverbroche is boven verwachting mooi, de ketting is geweldig en de armband precies zoals beschreven en gefotografeerd.
Reactie van winkelvantwinkel

Fijn dat alles naar je zin is! En dat je even de tijd hebt genomen om feedback te geven, daar ben ik erg blij mee!

woensdag 21 augustus 2013
Al bijna 3 jaar koop ik sieraden bij Frieda. Mijn collectie groeit, het is elke keer weer een verrassing wat Frieda plaatst op de site en het uitpakken van de pakjes blijft een heerlijk iets. De prijzen zijn fantastisch, ook de communicatie en service zijn heel goed. Met recht een 10: perfect!
Reactie van winkelvantwinkel

Dank je Suzanne, zulke mooie feedback van een trouwe klant maakt me blij!

woensdag 26 juni 2013
Geweldig goede en snelle service, maar vooral: geweldige sieraden! Zondagavond besteld en vandaag (dinsdag) al in huis.En het setje blijkt nog mooier dan op de foto's! En dat voor een prijs die bijna niet te geloven is. Daar kun je geen nieuwe set voor kopen,en zeker niet zo mooi! Ik ga er zeker van genieten...... Hartelijk dank en tot een volgende bestelling! Nicolette van Heugten
Reactie van winkelvantwinkel

Bedankt voor de feedback Nicolette! Leuk om te horen dat je er zo tevreden mee bent, en wie weet..... volgende keer een ring of armband?

zaterdag 30 maart 2013
Elke keer dat ik de site bezoek ben ik weer verrast door de mooie, originele of draagbare sieraden die er weer zijn bijgekomen. 'Hoe doet ze het toch weer' vraag ik me dan af. Steeds wat nieuws. En als je dan wat bestelt wordt het steeds met zorg verpakt en is het voor de ontvanger een feestje om de enveloppe open te maken.
Reactie van winkelvantwinkel

Wat een mooie feedback Aleid! Dank je wel, ik blijf mijn best doen en hoop nog lang originele sieraden te kunnen verkopen.

maandag 18 februari 2013
Hartelijk dank voor je mooie sieraden! Ook voor je snelle reactie, aardige mails. snelle verzending en perfect verpakt! Hele mooie en leuke sieraden voor een kleine prijs! Uiterst betrouwbaar en zorgvuldig! Ben er heel blij mee en kom zeker vaker kijken, tot dan! VrGr Cristina
Reactie van winkelvantwinkel

Heel erg bedankt voor je lovende woorden Cristina! Fijn dat je tevreden bent met je aankopen en ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven.

donderdag 25 oktober 2012
Vandaag de oorbellen ontvangen, en keurig verpakt. Voor mij gaan de seventie's weer leven!!! Goed e-mail contact en snelle verzending, daar houd ik van. Kom zeker in deze winkel nog eens terug. Vriendelijke groeten, Elly
Reactie van winkelvantwinkel

Beste Elly, Bedankt voor de geweldige feedback! Fijn dat je tevreden bent met de oorbellen en ik hoop dat je er heel veel plezier van zult hebben!

maandag 27 augustus 2012
Handelen met jou is als handelen met een vriendin, Frieda!
Reactie van winkelvantwinkel

Dat klinkt wel heel erg aardig Ari, bedankt voor het prettige contact!