MarktPlaza

Beoordelingen

84 beoordelingen
5
55%
4
43%
3
0%
2
2%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met versonne en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met versonne

snippersenkralenhotmail-com
vrijdag 27 augustus 2021
Uitstekende verkoper. Mooie boeken en zeer snelle afhandeling. Prima service.
zaterdag 28 december 2019
ik heb een bestelling gedaan en ben vol verwachting. Heb je website en winkel wel aanbevolen aan een grote groep lezers. Fijne jaarwisseling.
Reactie van versonne

Bedankt voor het geven van je feedback. Fijn om te horen :-) Nieuwe lezers / klanten zijn altijd welkom ;-) Ik wens je heeeeel veel leesplezier en zie je graag een volgende keer terug ! Groetjes van Lian.

donderdag 8 augustus 2019
Erg tevreden! Snelle reactie. Snelle en supernette levering. Zeer vriendelijk. Kortom, reden genoeg om bij Lian nog eens te bestellen. Top!
Reactie van versonne

Bedankt voor je complimenten. Je bent altijd welkom in mijn winkeltje om weer boeken te bestellen;-) Heel veel leesplezier gewenst !! Groetjes van Lian.

donderdag 22 november 2018
Super deal Lian, Dank je wel en tot snel!
donderdag 1 november 2018
Supper snelle service. Vriendelijk contact. Supper mooie boeken. Bedankt Lian tot de volgende keer!
Reactie van versonne

Bedankt voor je super leuke feedback. Heel graag tot een volgende keer. Veel leesplezier! ! Groetjes, Lian.

zaterdag 29 september 2018
Ik heb nu al een aantal keren boeken bij haar gekocht. Ik ben daarom ook dik tevreden over haar en altijd even gezellig kletsen en dan kom je soms met nog wel meerdere boeken bij haar weg.Bedankt Lian en tot de volgende keer.
Reactie van versonne

Hey Wilma, Bedankt voor het geven van je feedback ! Je komt hier idd meest met meer boeken weg dan je had bedacht, hihihi. Als je door dit stapeltje heen bent en weer toe bent aan nieuw leesvoer dan hoor ik graag weer van je :-) Groetjes, Lian.

vrijdag 7 september 2018
De boeken zijn van redelijke kwaliteit, maar daar is de prijs dan ook naar. Overal stickers in de boeken geplakt van haar webwinkel en datum stempels.Ook de aankoop prijzen staan er nog in en zo zag ik dat ze een boek (met kreukels in de kaft) voor 80 cent had gekocht en doorverkocht aan mij voor 2 euro. Ik houd van nette boeken dus kom hier niet meer terug. Mvg Nicole
Reactie van versonne

Hallo Nicole, Ik vind het erg jammer dat ik niet aan je verwachtingen heb kunnen voldoen. In ieder geval bedankt voor je reactie / opmerkingen en ik zal proberen om (nog) beter m'n best te doen. Groeten, Lian.

nettie84
dinsdag 24 juli 2018
Zo Lian het boek Woods-Bree is keurig en prima door mijn tante ontvangen. Ik moest je enorm bedanken voor alle inzet die jij op grote afstand voor haar hebt ondernomen om de verkoop en koop tot een succes te gaan bekronen. In een woord klasse ....zo doorgaan dan denk ik dat je veel geluk uit je hobby kan halen en vinden... Fijne groet van je old regio genoot.... Hans de Ridder Berkel en Rodenrijs.
Reactie van versonne

Hoi Hans, Wat fijn om te horen :-) Mooi dat je iemand zo blij kan maken met een boek ! Als ik de andere titels mocht tegenkomen dan laat ik je dat z.s.m weten. Hartelijke groeten ( ook aan je tante !!) uit het hoge noorden van je voor malige buurtgenoot ;-) Graag tot een volgend keer ! Groeten, Lian.

woensdag 23 mei 2018
boeken zijn als nieuw!
Reactie van versonne

Dank je wel voor je feedback :-) Veel plezier ermee !! Groetjes, Lian

zondag 29 april 2018
Top service! Snel antwoord op vragen, vlotte afhandeling na betaling. Boeken keurig verzonden en in top staat! Aanrader!!
Reactie van versonne

Jij bedankt voor je top-feedback !! Heel veel leesplezier. Ik zie je graag nog eens terug in mijn winkeltje ;-) Groetjes, Lian.