MarktPlaza

Beoordelingen

8 beoordelingen
5
75%
4
13%
3
13%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met solaroutletcentre en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met solaroutletcentre

woensdag 14 maart 2012
De warme douche voor Solar Outlet Center ! Eerlijk advies en uitleg, perfecte levering (alles compleet),goede kwaliteit en een prima prijs. Kortom een echte aanrader een bedrijf dat geen moeite teveel is om een klant van dienst te zijn. Frans & Monique Berg en Terblijt.
donderdag 9 februari 2012
Perfekte correcte en feilloze handel.
zaterdag 22 oktober 2011
bedankt voor jullie advies. Alles netjes binnengekregen en betaald aan de chauffeur. Perfecte service! De buren willen hetzelfde zonnesysteem voor hun caravan bestellen. Groet fam. Nekkers.
woensdag 5 oktober 2011
Bestelling in goede orde ontvangen echter een fikse beschadiging in een hoek van het paneel verder alles zoals besteld.
woensdag 21 september 2011
Voor onze camperclub hebben wij 20 sets zonnepanelen gekocht en zijn daar allen erg over tevreden. De opbrengst van de zonnepanelen is boven verwachting en daardoor staan we eigenlijk nooit meer met lege accu's. De montage was erg gemakkelijk te doen door de montagehandleiding die er bij werd geleverd. De service is trouwens fantastisch!
vrijdag 1 juli 2011
Ik wil Rene en zijn team graag bedanken voor de correcte en snelle levering van de 140W zonnepanelen voor ons tuinhuis. De omvormer met de accu werkt trouwens ook uitstekend: nu kunnen we tv kijken en koffie zetten met de Senseo, zonder dat dat een probleem is. Alles prima in orde en nog bedankt voor jullie eerlijke advies.
dinsdag 28 juni 2011
Hartstikke tevreden zijn wij met ons 140 watt zonnepaneel met aansluitmaterialen. Mijn man was inderdaad zoals beloofd binnen anderhalf uur klaar met de gehele installatie. In eerste instantie twijfelden we nog of we het set zelf zouden installeren of zouden laten doen. Maar mensen, het set is echt makkelijk aan te leggen en werkt super! Wat ons over de streep trok om bij solar outlet center te bestellen was dat we niets vooruit hoefden te betalen, dat alles op voorraad is en dat het pakket de volgende dag al netjes werd afgeleverd. Iedereen die aan ons vraagt waar we dit set hebben gekocht geven we met een gerust hart deze webshop door.
dinsdag 28 juni 2011
Binnen onze watersportvereniging hebben ik en vele bevriende booteigenaren in de afgelopen jaren behoorlijk wat zonnepanelen, complete zonnesets met omvormers en accu's besteld via deze firma. Wij zijn erg te spreken over de vriendelijke, snelle service, de scherpe prijzen en geleverde garanties. Een aanrader!