MarktPlaza

Beoordelingen

11 beoordelingen
5
45%
4
55%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met setterlady en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met setterlady

vrijdag 1 september 2017
Snelle levering, super kwaliteit! Kortom zeer tevreden!
maandag 28 januari 2013
Geweldige service!!! Heb gisdteren iets besteld, betaald en kreeg meteen mail dat de artikelen verstuurd waren. Kraag ze net al binnen!! Geweldig!
zaterdag 26 januari 2013
hele corecte en snelle service de pyama was prima en de levering was super snel seer netnet\jes en dat binnen vijf dagen zeer correct en netjes afgehandeld deze winkel is zeer aan te bevelen en ik zal zeker nog meer gaan bestellen daar cijfer dikke 9 grt a.boone
vrijdag 18 januari 2013
Bedankt snelle service en mooie kwaliteit feetje badstof rompers
zaterdag 1 december 2012
Een - elders nauwelijks te vinden - half schortje besteld als sinterklaascadeautje voor mijn moeder. Binnen twee dagen lag het in de brievenbus met als extraatje sinterklaaspapier erbij om het in te verpakken!! Geweldig!
vrijdag 23 november 2012
heb vandaag een boxer bestelt om te proberen, erg goede service en vandaag hebben ze het al verzonden ! Helemaal top !
zaterdag 3 november 2012
Groningse wimpel gekocht via deze aanbieder. Super service en pakketje kwam op tijd. Bedankt!
woensdag 24 oktober 2012
De blauwe zakdoeken waren in onze omgeving niet meer verkrijgbaar dus we zijn erg blij dat u ze verkocht. Bedankt voor de snelle en nette verzending. Met vriendelijke groet Hanna Drost uit Nunspeet
donderdag 18 oktober 2012
Ondanks het feit dat mijn bestelling naar Duitsland gestuurd moest worden, was pakje in drie dagen in huis. Gefankeert in Duitsland om mij portokosten te sparen!!!!!Wij zeggen hier ┬┤SPITZE┬┤.
woensdag 20 juni 2012
supersnelle afhandeling en levering dwz maandagavond bestelling geplaatst en woensdag geleverd via de post!