MarktPlaza

Beoordelingen

7 beoordelingen
5
29%
4
71%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met prydi en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met prydi

woensdag 11 maart 2015
al 3 zadels bij Prydi gekocht, allen naar volle tevredenheid! Wát een heerlijke zadels! Perfect voor mijn dieren en ook voor mij! Ik hou ervan!
woensdag 11 maart 2015
al 3 zadels bij Prydi gekocht, allen naar volle tevredenheid! Wát een heerlijke zadels! Perfect voor mijn dieren en ook voor mij! Ik hou ervan!
donderdag 17 juni 2010
Het Prydi de Luxe zadel beantwoord aan al mijn verwachtingen, terwijl ik erg kritisch ben. Top zadel , Neel.
vrijdag 28 augustus 2009
Omdat ik in Frankrijk woon was het lastig om een goedpassend zadel te vinden, omdat het 'live' niet gepast kan worden om te proberen.Neel heeft wonderen verricht: ik heb foto's opgestuurd van de paardenruggen alsmede maten en zij heeft alles goed ingeschat op afstand! Op ALLE 5 ijslanders ligt het super(het is een PS maat XS ribzit) en ik ben dus heel tevreden met deze goede service: in 1 x goed! Dus: raadpleeg Neel! Veel dank nogmaals, groet, Hans, Frankrijk
maandag 15 mei 2006
Mooi zadel, prima onderhouden, snelle en prettige service, kortom kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend!
vrijdag 14 april 2006
Super service! Heb van de week een zadel besteld, snelle service 2 dagen later was het zadel al in huis. Het zadel ziet er goed onderhouden uit, net zoals beloofd was en te zien was op de foto's. Het is zeker een aanrader om via Neel een zadel te kopen, je wordt goed en snel geholpen.
maandag 16 januari 2006
Heel prettig verlopen kontakt over de mogelijkheden wat beterft zadels. Het is met veel aandacht, kundigheid en meedenken gelukt om HET zadel voor mij en de paarden te vinden!!