MarktPlaza

Beoordelingen

89 beoordelingen
5
83%
4
17%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met poppenkleertjesvantruus en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met poppenkleertjesvantruus

zaterdag 30 november 2019
Wat een mooi afgewerkte kleertjes!
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Hartelijk dank Judith voor de mooie feedback, het is gewoon heel leuk om te doen en dat het er netjes uitziet.

woensdag 27 november 2019
Bestelling is binnen en er is niks teveel gezegd. Met zorg en liefde gemaakt en ingepakt. Dat worden volgende week donderdag 2 hele blijde meisjes!
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Hier is nog iemand die heel blij is met deze mooie feedback! Hartelijk dank hoor!

dinsdag 19 november 2019
Beste Truus, Wat een geweldige poppenkleertjes! Passen prima. En handig dat klittenband. Mijn oude pop is weer aangekleed. Maar mijn kleinzoon vindt hem/haar zonder kleren leuker. Mooie kleertjes voor een zacht prijsje. Heel blij mee! Noor van Kuik
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Hartelijk dank Noor voor deze mooie feedback! Als het gaat vriezen zal je kleinzoon vast de kleertjes aandoen maar heel leuk dat je oude pop alles goed past!

donderdag 14 november 2019
Mooie kleertjes en heel goed afgewerkt. Ben er erg blij mee! Voor Gordi poppen worden maar weinig kleertjes gemaakt en deze zijn echt mooi gemaakt.
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Heel fijn om te horen het is ook een leuk popje en hartelijk dank voor de mooie feedback!

vrijdag 20 september 2019
De poppenkleertjes van Truus zijn echt geweldig! Heel erg mooi gemaakt, met stof van goede kwaliteit en perfecte naaiwerk. Het is duidelijk dat Truus veel plezier heeft in het maken van schitterende kleertjes voor poppen. Truus is ook nog heel snel in het verzenden van bestellingen en erg klantvriendelijk. Al twee keer van Truus besteld en we komen zeker terug voor meer. Een aanrader!!
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Heel veel dank voor deze prachtige feedback terwijl ik al veel complimenten heb gehad. Inderdaad maak ik de kleertjes met veel plezier en het zoeken naar geschikte stofjes is ook al erg leuk dus ik ben nog wel even bezig!

zaterdag 7 september 2019
Zeer tevreden met mijn aankoop!! De kleding is zo mooi gemaakt! Een aanrader.
woensdag 1 mei 2019
Na heel plezierig overleg met Truus zijn vandaag de kleertjes voor de popjes van onze kleindochter bezorgd. Wát zijn ze leuk en zó mooi gemaakt, ik weet nú waar ik zijn moet als het poppenmoedertje nieuwe kleertjes voor haar baby wil ????! Dank je wel Truus! Irene
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Met plezier gedaan hoor Irene want het waren voor mij onbekende popjes en het is dan leuk om samen tot een goed resultaat te komen. Ik voel me zeer vereerd met de 5 sterren, dank je wel!

donderdag 6 december 2018
Onze kleindochter kreeg de eerste kleertjes voor haar pop van papa en mama. Trots vertelde onze kleindochter Stefanie dat ze bij tante Truus vandaan kwamen. Wij (opa en oma) moesten ook nog een cadeautje voor haar hebben. Op internet gezocht en direct de site gevonden. Wat leuk om dan de kleertjes uit te zoeken in overleg met "tante" Truus omdat wij niet precies wisten wat er gekocht was. Supersnelle afhandeling en levering! Stefanie is dolgelukkig met haar slaapzak en de twee stellen kleertjes voor haar pop. Dank u wel! Opa en oma
Reactie van poppenkleertjesvantruus

O wat een bijzonder leuke en lieve reactie is dit, het is fijn om iemand blij te maken wederzijds! Heel veel dank!

donderdag 15 november 2018
Wat een prachtige kleertjes, het ziet er allemaal heel netjes en verzorgd uit! Het past heel goed en de pop ziet er superleuk uit in de nieuwe outfit! Bedankt!
Reactie van poppenkleertjesvantruus

Het is ook een leuke pop om te zien en fijn dat alles goed past! Heel veel dank voor deze geweldige feedback!

vrijdag 9 november 2018
Mooie kleertjes en netjes afgewerkt. Mijn kleindochter zal er blij mee zijn!