MarktPlaza

Beoordelingen

117 beoordelingen
5
48%
4
50%
3
1%
2
1%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met okasi-online en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met okasi-online

vrijdag 10 november 2017
Ik ben zeer tevreden over de service van okasi online. Ik had een Playmobil adventskalender besteld, die bijna nergens meer te krijgen was. Bij okasi-online wel en nog betaalbaar ook. Het pakketje werd na ontvangst van betaling de volgende dag al verstuurd en was super netjes verpakt. Top service! S. ter Beek
jacob45
vrijdag 11 augustus 2017
Prima service en snelle afhandeling. Zeker een aanrader om iets online te bestellen.
vrijdag 11 september 2015
Dit playmobil microsetje was nergens meer te koop. Gelukkig hier nog 1 exemplaar te krijgen. Ben erg tevreden over contact en levering.
vrijdag 26 juni 2015
Correcte afhandeling, snelle levering en het gekochte voldoet aan de verwachting. Perfekt zeker aan te bevelen. .
maandag 8 juni 2015
Er waren wat lever problemen en na een telefoontje naar Obe Siemensma is dit super snel en goed opgelost! Ik ben zeer tevreden over de service en klant vriendelijkheid. Mails worden snel en netjes beantwoord en altijd naar tevredenheid. Kortom; een fijne, betrouwbare winkel om je spulletjes te kopen!
Reactie van okasi-online

Bedankt voor deze mooie feedback, Ik probeer altijd zo te handelen zoals ik het ook zou willen hebben. Graag altijd weer!

maandag 4 mei 2015
Ik was al heel lang op zoek naar een bepaalde knuffel. Hier vond ik hem. Ik heb nog even gevraagd om extra foto's zodat ik zeker wist dat het degene was waar ik naar op zoek was. Deze fotos werden direct voor me gemaakt. Super service! De knuffel werd snel en netjes verstuurd en ligt nu al hier op bed.
Reactie van okasi-online

Bedankt voor deze mooie feedback, Leuk te vinden wat men zo lang zoekt. Graag altijd weer!

woensdag 15 april 2015
De LPS elfjes achtbaan was praktisch nergens meer te krijgen, maar wel bij Okasi online en dat ook nog voor een heel gunstige prijs. Ik kreeg het cadeau voor mijn dochter precies op tijd. Zij dolblij en wij dolblij. Bedankt voor de snelle en correcte service Obe! Groetjes Marijke.
Reactie van okasi-online

Bedankt voor deze mooie feedback, Graag altijd weer!

zaterdag 14 februari 2015
De ton met Duplo kon ik via bol.com (die dit weer bij okasi besteld) bestellen maar dan zou het 5 dagen duren voordat ik dit in huis had. Daarom heb ik het rechtstreeks bij okasi.online besteld. Een dag na betaling had ik de Duplo in huis. Snelle levering dus en een duidelijke afspraak over wanneer ik het pakket zou ontvangen. Echt een aanrader om hier iets te bestellen.
Reactie van okasi-online

Bedankt voor deze mooie reactie, Via marktplaza is ook een zekere weg om goede en mooie spullen te kopen!

vrijdag 7 november 2014
Prima service. Snelle verzending, Vlotte en duidelijke communicatie, vriendelijke verkoper. Zeer tevreden van aankoop Lego City.
Reactie van okasi-online

Bednakt voor deze mooie feedbavck, Graag altijd weer!

donderdag 13 maart 2014
Mooie nieuwe Lego tegen een gunstige prijs en snelle verzending, wat wil je nog meer ?
Reactie van okasi-online

okasi-online bedankt U voor deze feedback, Ik probeer altijd mijzelf als klant voor te stellen. Zo zou ik het ook willen hebben.