MarktPlaza

Beoordelingen

10 beoordelingen
5
70%
4
20%
3
10%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met nieuwsieraad en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met nieuwsieraad

maandag 26 november 2018
Hallo Marie-José en Wendy, jullie site ziet er fantastisch uit! De sieraden vind ik erg leuk en zijn helemaal niet duur. Ook heel geschikt om iemand cadeau te doen. Ik kom zeker bij jullie kopen!
maandag 16 januari 2017
Voor de kerstdagen bij jullie een mooie ketting gekocht voor een mooie prijs. Ik wil langs deze weg de complimenten, die ik tijdens de feestdagen van mijn familieleden kreeg, graag doorgeven aan jullie. Grt Trijntje
donderdag 5 januari 2017
Via Marie José heb ik sieraden cadeau gekregen en ook zelf gekocht. Het zijn hele leuke, mooie en niet te dure sieraden.
donderdag 5 januari 2017
Wat een leuke, betaalbare sieraden! Op de spang met krinkels krijg ik veel leuke reacties. Ook heb ik al een paar keer jullie sieraden cadeau gegeven.Een aanrader!
dinsdag 3 januari 2017
Leuke reacties op mijn choker en armband van Tjechische glaskralen!!Heel apart! Ik kan het bij veel kleding dragen! In de winkel is keuze volop en je wordt op een vriendelijke manier geholpen!!
dinsdag 27 december 2016
Na het kopen van een leuke kerst outfit moest dit natuurlijk afgemaakt worden met een mooie halsketting en armband. De keuze voor jullie site was snel gemaakt en de keuze van het sieraad ook. Helaas voor mij was mijn uitgezochte ketting niet meer op voorraad. Maar wat een service van jullie om dan toch alles op alles te zetten en er voor te zorgen dat mijn ketting af is voor de kerst! Top, Bedankt en tot een volgende keer. ( Want dat is zeker) Cintha
woensdag 21 september 2016
Het ziet er heel professioneel uit! Mijn complimenten.
maandag 19 september 2016
Gisteren een mooie, hippe armband als cadeautje gekregen. Leuke zelfgemaakte verpakking erom heen! Ga zo door dames, erg leuk!
donderdag 15 september 2016
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Zag er erg verzorgd uit. Leuke originele verpakking. Helemaal toppie
vrijdag 2 september 2016
Zeer tevreden!Net weer 2 leuke kinderarmbandjes gekocht. Ik had al eerder voor mezelf sieraden gekocht en daar ben ik ook heel tevreden over.Snelle levering!Helemaal top! Gr,Bianca