MarktPlaza

Beoordelingen

14 beoordelingen
5
71%
4
29%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met lucieskaartensieraad en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met lucieskaartensieraad

vrijdag 16 december 2011
Ik vind het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie kaarten zijn er gemaakt. Ik hoop en weet zeker, dat je er veel mensen een plezier mee doet. Lucy, zoek 3 hele mooie voor me uit en tot 8 januari a.s.
dinsdag 13 december 2011
Hoi Lucie, Bedankt voor de mooie kerstkaarten. Zien er in werkelijkheid nog mooier Uit, dan ze al zijn op jou site. Familieleden zijn erg enthousiast over de kaarten. Vooral de diversiteit in kaart Is top. Voor ieder dus wat. Dus volgend jaar graag weer. Groetjes Bea
jolara
zondag 1 november 2009
leuke winkel en wat maak je mooie kaarten ! GR JOyce
zondag 6 september 2009
Helemaal naar eigen smaak gemaakt en prachtige afwerking van de producten ! Geweldig ! ik ga zeker in de toekomst nog eens bij je bestellen :)
Reactie van lucieskaartensieraad

Dank je wel Natasja, voor je mooie feed back en tot de volgende keer.

donderdag 14 mei 2009
De kaarten van Lucie zijn met zorg en liefde gemaakt. De ontwerpen zijn heel creatief en daardoor onderscheidt zij zich van anderen. Gewoon prachtige kaarten.
woensdag 8 april 2009
Hallo Lucie Fijn dat je een mooie kaart voor een familielid van mij gemaakt heb. Wat je belooft doe je met veel overgave.Ik zocht een mooie kaart en jij maakt hem voor mij. Ik wens je veel susses met de verdere handel van je prachtige sierraden en kaarten.Je kunt hier mee vele mensen gelukkig maken, met persoonlijke dingen. Groetjes van Rika
Reactie van lucieskaartensieraad

Hartelijk dank Rika voor deze prachtige woorden. groetjes Lucie

woensdag 1 april 2009
Heb meerdere kaarten besteld bij lucieskaartenensieraad. Vandaag heb ik de kaarten ontvangen. Ze zien er mooi verzorgd uit! Ik ben er dan ook heel blij mee! Hartelijk bedankt voor de goede service.
Reactie van lucieskaartensieraad

Dank je wel Harriet voor je geweldige feed back. Ik hoop je nog eens terug te zien in mijn winkel. lucieskaartensieraad.

woensdag 4 maart 2009
avbcountry Hallo Lucie Ik heb net in je winkeltje rondgekeken Wat een leuk winkeltje heb je het is een lust om er in rond te kijken Het is erg overzichtelijk Je kan zien dat je er veel tijd en energie in steekt In het verleden heb je een leuke ketting voor me gemaakt waar ik veel plezier van heeft Ik wens je veel succes
maandag 2 maart 2009
Ik ben bekend met de kaarten van Lucie. Ze vallen goed in de smaak bij de koper (ik) en de ontvangers! Handig dat je kaarten in opdracht kunt laten maken. Voor elke gelegenheid een geschikte kaart! Ik geef een welverdiende 9!
Reactie van lucieskaartensieraad

dank je wel danielle en tot ziens in mijn winkeltje.

maandag 2 maart 2009
hallo lucie,je kaarten en sieraden zijn erg mooi.Breng voor mij 2 beterschapkaarten mee en .n elfenkaart.groeten en tot morgen Riet.