MarktPlaza

Beoordelingen

27 beoordelingen
5
26%
4
70%
3
0%
2
0%
1
0%
0
4%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met hetraderwerk en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met hetraderwerk

donderdag 14 november 2019
geweldig geholpen door Ben. bestelde sleutel paste niet. toen heeft Ben 5 andere sleutels opgestuurd met verschillende maten. Nr. 9 paste maar was tekort. Toen heeft Ben nog een nr. 9 opgestuurd die langer is. Die past wel. Alles dus in goed vertrouwen. Ben zeer tevreden 1
zaterdag 28 april 2018
Bedankt voor de vlotte afhandeling, perfecte service.
dinsdag 9 januari 2018
Contact gehad met de heer Smits over een slingerveertje voor mijn comtoiseklok, deze had ik ter reparatie aangeboden bij een klokkenmaker in Epe, deze constateerde dat de klok de slinger niet kon trekken, terwijl hij hier 20 jaar op heeft gelopen, ik heb op verzoek van de heer Smits een foto gemaakt van het slingerveertje, hierna heeft hij de juiste slingerveer mij opgestuurd, zonder extra kosten heeft hij ook de moeite genomen om een schroefje voor mij te draaien die ik kwijt was geraakt. Voor mij een geweldig bedrijf met een uitstekende service, dit is een zaak om terug te komen proficiat.
maandag 11 december 2017
Dankzij een prima advies en het juiste onderdeel van Ben Smits werkt de Franse kolomklok weer als vanouds. Hartelijk dank en groet Eric
donderdag 5 oktober 2017
Ik ben door Ben Smits perfect geholpen zeker goed voor een zakelijke relatie mee op te bouwen
vrijdag 14 juli 2017
Tijdens een verhuizing de sleutel van mijn Marmeren Art Deco klok kwijtgeraakt. Wat te doen? Op internet vond ik snel de site van Ben Smits en wist dat ik die ik nodig had voor telefonisch advies. Welke maat? Het komt op een tiende van een millimeter aan. dhr. Ben Smits deed wat ik niet voor mogelijk hield, hij stuurde mij vooraf, zonder eerst te betalen, 4 sleutels zodat ik kon passen en de goede sleutel zou betalen en de rest weer naar hem terug zou sturen. Volgende dag al in huis. Bleek sleutel nr 3.50 mm nodig te hebben. Meteen de overbodige sleutels in de zelfde doos met door Ben Smits uitgeprint adres weer geretourneerd door mij. Klokt loopt als een ....! Bedankt Ben Smits.
dinsdag 27 juni 2017
Ofschoon ik maar een nietig onderdeel nodig had; Ben Smits had het. Heel tevreden ben ik over de snelheid en kwaliteit van de service. Fijn dat er een Ben Smits is!
donderdag 22 juni 2017
Bestelling correct ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle reactie.
zaterdag 27 mei 2017
Prima communicatie en keurig op tijd geleverd. Hulde
vrijdag 12 mei 2017
Bedankt voor de snelle service en levering van het slingerveertje!