MarktPlaza

Beoordelingen

92 beoordelingen
5
62%
4
33%
3
1%
2
1%
1
1%
0
2%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met grabbelheks en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met grabbelheks

vrijdag 9 maart 2018
Super goede en snelle service! Bedankt en waarschijnlijk tot ziens mvg Wendy
Reactie van grabbelheks

Dank je wel Wendy , heel veel plezier er mee

dinsdag 13 februari 2018
Enorm blij dat ik je gevonden heb op MP, zeer mooie spullen en goede afhandeling.
Reactie van grabbelheks

Dank u wel , we blijven ons best doen

vrijdag 15 december 2017
Zeer goede service snelle reactie pakketje leuk verpakt in papier. Ik zeg het voort en ga zeker vaker bestellen.
Reactie van grabbelheks

Dank u wel , we blijven ons best doen

maandag 23 oktober 2017
DE GRABBELHEKS is Oké daar koop je voor weinig geld leuke dingen Mee. Het is een website met van alles te KOOP. Bezoek deze site, dat scheelt weer veel GELOOP. Voor de CREA BEA onder ons, is het één PARADIJS. Lekker knutselen tegen één betaal bare PRIJS. Voor de Paas/ kerst of Halloween. Zo veel leuke dingen zijn er op deze site te ZIEN. Te veel om op te noemen gewoon even gaan kijken of er wat voor je bij STAAT Maar wees wel snel anders ben je voor de koopjes te LAAT. Groetjes van Grote Diaan die nog wel eens bij de grabbelheks terug zal GAAN
zaterdag 30 september 2017
Zeer te vrede met product en volgende dag in huis
zaterdag 30 september 2017
Bijzonder snelle levering van de bestelling (binnen 1 dag..!), producten in perfecte staat ontvangen, veilig en goed verpakt, materialen waren precies wat ik zocht, mooie kwaliteit en ook nog voor een zeer schappelijke prijs, kortom, de Grabbelheks heeft van mij de hoogste score dik verdiend.
Reactie van grabbelheks

Dank u wel , hier zijn we heel blij mee

helmavg
maandag 31 juli 2017
Ze doet haar naam eer aan ze is een Grabbel ”HEKS” ze heeft voor amper € 4,00 iets bij mij gekocht (en ze wilde het verkopen in eerste instantie voor € 20,00) dat mag. Met mijn levering is en was alles in orde. Alleen gebruikte ze mijn foto’s en had haar meerdere keren verzocht zelf een foto te maken (dit ter voorkoming van fraude, zodat men geen zaken verkoopt dit men niet zelf in het bezit heeft) En het hoor ook niet, wij mogen ook geen foto van onze leveranciers plaatsen zonder uitdrukkelijke toestemming te vragen. Ze beloofde dit maanden achtereen. Natuurlijk heb ik haar laten weten dat ik haar niet meer geloofde. Ze werd hierom boos en is een slechte verliezer en geeft me zomaar een negatieve feedback. Dus opgelet met deze dame ze nept je.
Reactie van grabbelheks

Hallo Ik kan hier op antwoorden maar doe dat niet Ik hou de eer aan mijzelf

vrijdag 17 februari 2017
Wat een geweldige winkel met een leuke behulpzame eigenaressen,snelle levering en een uitgebreide assortiment!!! Hier ga ik vaker winkelen,super fijne ervaring,bedankt Grabbelheksje,jij bent top!!! X
Reactie van grabbelheks

Dank je wel voor dit bericht , we blijven ons best doen.

zondag 5 februari 2017
Grabbelheks is te vertrouwen, je word keurig verteld of het verstuurd is en op de hoogte gehouden, er zijn heel veel leuke spulletjes voor een betaalbaar prijsje, Ik ga hier zeker meer rondsnuffelen en bestellen! Wat je besteld hebt komt goed aan zonder beschadigingen. ????
vrijdag 3 februari 2017
Bedankt voor de snelle levering. Super.