MarktPlaza

Beoordelingen

5 beoordelingen
5
40%
4
40%
3
0%
2
0%
1
20%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met euro-handelsonderneming en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met euro-handelsonderneming

erikvet
donderdag 19 september 2024
Echt slecht bedrijf koop een tuinhuis wil dat hij geschilderd word betaal daar twee duizend euro extra voor. Bijna geen verf op mn tuinhuis alle planken krom of stuk zelfs ontbrekende delen. Gebeld of er iemand kon komen kijken maar niet nodig we lossen dit op met leverancier. Alle fotos ingestuurd nog vier keer gebeld en gevraagd of er niemand moet komen want ga hem over laten verfen. Nee niet nodig komt goed. Toen ik vier weken later belde dat het me te lang duren ging zou de baas komen kijken ik zeg pardon niet meer nodig alles opnieuw beschilderd planken en balken vervangen extra kosten 1200 euro. Nou er kwam een tegemoetkoming uit de hoge hoed of 125 euro goed was. Ik flipte helemaal bleef netjes maar was zo boos. Toen de baas me vertelde dat ik maar raar reageerde was ik er klaar mee liever zoveel mogelijk slechte resenties schrijven als met een zooitje worden afgekocht. Ik raad iedereen af hier ook maar iets te kopen. En Eurohandelsonderneming ga je heel diep schamen.
zaterdag 23 mei 2015
alles 100% snel en goed
zaterdag 9 april 2011
Meerdere artikelen besteld, goede service, snel [maandag bestellen en in de middag leveren] en zeer klantvriendelijk door de medewerkers. Je kan altijd terug bellen voor vragen.
dinsdag 28 april 2009
Wij hebben de laatste jaren veel gereedschap gekocht bij de fa.Euro-handelsonderneming in Bunde. Zowel Gude als Lumac, en wij willen zeggen dat de service wat ons betreft uitstekend is. Afz henk en Corry uit Jemgum.
woensdag 1 april 2009
goede service en behulpzaamheid. Artikel was in eerste instantie niet leverbaar maar werd tóch geregeld door Euro-Handelsonderneming. Artikel was degelijk verpakt en zonder gebreken. Zeker een aanrader om bij Euro Handelsonderneming artikelen te bestellen.