MarktPlaza

Beoordelingen

9 beoordelingen
5
67%
4
33%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met dejavu en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met dejavu

vrijdag 9 oktober 2015
onlangs twee kettinkjes aangekocht, alles supervlot verlopen, ben er echt blij mee ! dank u !
Reactie van dejavu

Bedankt voor je berichtje, Karina, en tot de volgende keer maar weer !

noor3
maandag 5 november 2012
Hallo Monique, Ik ben nog steeds heel blij met je spulletjes. Leuk je hier ook te treffen. Groetjes, Norie/ Noor
donderdag 20 oktober 2011
Deze week armbanden + broche besteld via Marktplaats. Prettig emailverkeer + snelle levering. Zeer tevreden
maandag 25 juli 2011
Dag Monique, Heb het beertje in goede staat gekregen. Hartelijk dank voor de snelle en correctie service ! Groetjes, Inge.
maandag 25 juli 2011
Leuke site! groetjes, Sandra
themacadeaus
vrijdag 8 juli 2011
Hoi Monique, wat ben ik blij met de hart ketting, echt super. Bedankt ook voor de snelle verzending, en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Manuela http://themacadeaus.marktplaza.nl/
donderdag 2 juni 2011
Hallo, Ik heb de schaal ontvangen, hij is echt prachtig! Bedankt voor de super snelle levering! groetjes Ragnhild
zaterdag 28 mei 2011
beste Monique, Dank je wel voor de supersnelle bezorging van de sieraden. Ik ben er heel blij mee, je hebt een prachtige collectie! Vriendelijke groeten, leida
klokonderdelen
maandag 11 april 2011
Bob en Monique Wat 'n leuke webwinkel , ik ben blij met zulke collega's op Marktplaza. Prachtige foto's ook!! Veel succes. Grts. Joke