MarktPlaza

Beoordelingen

60 beoordelingen
5
73%
4
25%
3
2%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met cado en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met cado

dinsdag 1 oktober 2019
Leuke borduurpakketen. Snelle levering. Aardige vrouw.
woensdag 13 februari 2019
Vriendelijke mensen, komen hun afspraken na, correcte levering . Hebben ook een fysieke winkel. Reeds een paar aankopen gedaan. Ben heel tevreden . Ik kom vraag weer terug. Zeker aan te bevelen aan derden. Eleonora Den Helder
woensdag 19 december 2018
Tine reageert snel en zorgt dat je snel je bestelling in huis hebt. In mijn borduurpakket zat een verkeerde kleur garen en ze stuurt zonder problemen de juiste kleur na. Een betrouwbaae bedrijf waar je gerust kunt bestellen!
maandag 30 april 2018
Hi Tine, Fantastische zaak, enorm klantvriendelijk en persoonlijk. snel met leveren. Zeer veel keuze in handwerkpakketten. kortom: zéker een aanrader om online te winkelen. GA ZO DOOR TINE!! Je bent goed bezig.
woensdag 24 mei 2017
altijd blij met CaDo. Goede service. Zeker 1 aan rader waard.
vrijdag 12 mei 2017
Supervlotte en vriendelijke service! Maandagavond gevraagd achter de beschikbaarheid van een borduurpakket, vandaag is het vrijdag en het pakket stak in de bus. (In België!)
woensdag 30 maart 2016
In de winkel langs geweest. Zeer vriendelijk ontvangen en alle tijd gekregen om rustig rond te kijken. Prettig geholpen. Enorm veel keus. Ik kom zeker nog terug. Echt een aanrader!
zondag 21 februari 2016
Al meerdere keren via marktplaats borduurpakketten besteld. Altijd snel en goed geleverd. Nu een keer naar de winkel geweest. Heel veel keus in alle soorten pakketten. Erg vriendelijk ontvangen en alle tijd voor vragen of uitleg.
woensdag 20 januari 2016
Ik vind het jammer dat de vraagprijs zo hoog is. Ik heb de Hersft en Winter zelf en afgemaakt en zou nu heel graag in het bezit komen van de Zomer en Herfst in deze reeks. Ik zou graag 50 euro willen geven voor de 2 pakketten samen ipv 55 euro per stuk. Ik hoop dat u over mijn offer/bod wilt nadenken. Met vriendelijke groet mw Smit
Reactie van cado

Geachte Diana, dank voor uw Feedback maar ik wil hier toch op reageren; een Feedback heeft te maken met de service van behandeling en aflevering van het product en niet de prijs van het pakket. U bent zelf akkoord gegaan met de prijs inclusief de verzendkosten, u had zelfs teveel betaald en dit bedrag heb ik aan u terug betaald. U heeft bij mij het pakket "Lente" gekocht, bedoeld u dus dat u ook nog het pakket zomer en Herfst wilt kopen voor € 50,00 samen? U geeft zelf aan dat u pakket Herfst al heeft gemaakt ik begrijp niet helemaal wat u bedoeld. Helaas heb ik de pakketten van deze reeks met omslag niet meer. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd, met de hartelijke groeten, Tine

woensdag 21 oktober 2015
Bedankt voor de snelle reactie en het snel toesturen van het borduurpakket. Mijn ervaring is positief!