MarktPlaza

Beoordelingen

134 beoordelingen
5
87%
4
13%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met bedeltjes en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met bedeltjes

woensdag 10 juli 2019
Ik heb een kleine bokshandschoen besteld en ik ben er erg bij mee! Die is nog mooier dan ik verwacht had en voor een fijn prijsje. Het was ook heel goed verpakt en de verzending was super snel. Ik zal iedereen die een bedeltje of ketting wilt deze winkel aanraden. Bedankt! Groetjes, Beatrice
donderdag 13 juni 2019
Wat een service! Binnen 2 dagen het armbandje voor mijn zoontje binnen, super mooi gegraveerd en verpakt! Zeker tot de volgende keer!
vrijdag 13 april 2018
Voor de tweede keer een mooi bedelarmbandje gekocht voor een kleindochter. En net als de eerste keer, was de service weer geweldig. Reina denkt goed met je mee, reageert snel op je mails en we hebben dus weer een prachtig cadeautje mogen ontvangen. Dank je wel!
woensdag 7 februari 2018
Een armbandje besteld met 8 kinderkopjes met de namen van mijn kleinkinderen. Prachtig. Keurig gegraveerd, bedels netjes gesoldeerd. Er wordt met je meegedacht. Een naam was wat langer en er werd netjes gevraagd of deze in twee regels gegraveerd moest worden of in een kleiner lettertype. Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen. Niets dan lof. Mocht ik nog eens een zilver sieraad nodig hebben zal ik zeker eerst hier kijken!
donderdag 4 januari 2018
Wat een service???????????????????????????????? SUPER.
donderdag 5 oktober 2017
Ik sluit me volledig aan bij alle vorige ervaringen, wat een superservice!! Reina denkt mee, mailt foto's van hoe je bestelling eruit komt te zien zodat je nog kunt overleggen. Alles perfect verpakt en zelfs voorzien van inpakpapier en lintjes, zodat je het zelf nog kunt inpakken. Uitgebreide instructies voor het aanzetten van een bedel, het houdt niet op. Ze steekt er zoveel tijd in, echt geweldig!
zaterdag 23 september 2017
Supersnel geleverd, netjes verpakt ???? Oorbelletjes zagen er nog mooier in het echt uit dan op de foto. Top!
woensdag 24 mei 2017
Wij hebben via deze weg oorbellen besteld en ik moet zeggen: alles was helemaal perfect geregeld. De reactie op mijn mail was snel, het toesturen ook en de verpakking was met veel zorg gebeurd! De oorbelletjes zelf zijn ook erg mooi en de prijs goed, kortom wij zijn zeer tevreden!
zondag 7 mei 2017
Super! Vlotte en hele nette service. Je merkt dat er iemand achter zit met hart voor het werk. Prachtig graveerwerk. En mooie kwaliteit sieraden!
donderdag 16 maart 2017
Eigenaar is erg behulpzaam en attent. Geweldige survice.