MarktPlaza

Beoordelingen

14 beoordelingen
5
21%
4
79%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met artdecoverlichting en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met artdecoverlichting

arievandijk
zondag 2 juni 2019
Prachtige Gispen Art-Deco tafellamp gekocht bij Ton Munnik. Fantastische afwerking, geweldig design en in het echt nóg mooier dan op de foto. Gaan hier zeker vaker kopen!
donderdag 7 januari 2016
Beste Ton, Dank je voor je service dat ik de lamp. waarvan de kleur bij uitpakken toch net even anders bleek dan dat ik had gehoopt, terug kon sturen..Hiervoor kon ik dezelfde verpakking gebruiken die uitstekend geleverd was door jou! De communicatie en het terugstorten van het geld verliep zeer voorspoedig. Prima geregeld! Met vriendelijke groet: Karin.
zondag 4 januari 2015
Beste Ton, Wij zijn super blij met de twee plafonnieres die we bij jou besteld hebben. De communicatie en levering was snel en duidelijk. Bedankt en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Familie Keser
zaterdag 30 maart 2013
Zeer vlotte afhandeling, correcte productomschrijving, mooie lamp.
zaterdag 3 november 2012
Een paar jaar geleden bij Ton al eens een lamp gekocht en nu - na eerst marktonderzoek gepleegd te hebben door naar de websites van De Blauwe Deel te Leerdam, De Klare Lijn te Leiden en Art Deco Style en Light te Delft te gaan - 3 lampen gekocht. Super service! Hanglampen mooi op maat gemaakt qua lengte. Scherpste prijs van allen en (te ;) goed verpakt bezorgd. Kortom: hier kopen! Groeten, Sjef van der Sluys uit Gouda
maandag 13 juli 2009
Nou snelle service hoor. Binnen 3 dagen konden we al genieten van onze lampen. Ook de communicatie verliep snel. Als laatste, het eindresultaat mag er zijn!
maandag 18 mei 2009
prima verzending, mooie lampen
zondag 8 februari 2009
Ik wil graag doorgeven dat ik tevreden klant ben. Ik heb jarenlang lampen gekocht op de markt in Rotterdam. Helaas was dat niet meer zo, maar gelukkig kan je via internet nog bij hem terecht.Lamp is zo gekocht en binnen 2 dagen in huis.
woensdag 10 december 2008
Ton bedankt Al vaker iets besteld prima correspondentie zeer goed verpakt snel geleverd betrouwbaar
woensdag 27 februari 2008
Zeer tevreden over het product en de levering. (snel en goed verpakt)