MarktPlaza

Beoordelingen

21 beoordelingen
5
95%
4
5%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met abovo en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met abovo

zondag 5 mei 2013
Snelle verzending en mooie prijs. Correcte en volledige informatie. Duidelijk een verkoper die zelf gehecht is aan boeken. En verder zó schattig en aandoenlijk mooi verpakt dat je jezelf eigenlijk een geschenk laat toesturen. Een niet te evenaren service...
dinsdag 26 januari 2010
Boek in het weekend gevonden, besteld en betaald en op dinsdag al in huis. In topconditie en uitstekend verpakt. Complimenten!
dinsdag 5 januari 2010
Herman Ruesink houdt van boeken! Ik kocht Grepen uit de Waterstaatsgeschiedenis van D. Vreugdenhil. een privé uitgave. Herman Ruesink zoekt daar dan het isbn nummer bij en biedt het aan voor een nette prijs. Verzending gaat snel, uit karton snijdt en plakt Herman een keurig en perfect passend doosje, het boek gaat in bubbeltjesplastic en komt keurig verpakt en onbeschadigd aan. Klasse!! Eeven verder snuffelen of er nog meer van dit soort leuke boeken zijn te scoren!
woensdag 3 december 2008
Zeer snelle en goede afhandeling. Bedankt!
donderdag 3 januari 2008
Voor het eerst in mijn leven een boek via internet besteld bij meneer Ruesink. Vriendelijke, vlotte en heldere informatie. Na overmaken van het bedrag, binnen een paar dagen het boek gekregen. Wat een feest! Het was niet alleen waterdicht en stootvrij ingepakt, maar ook nog eens in een cadeauverpakking. Voor herhaling vatbaar dus. Een echte aanrader. Het boek ziet er trouwens ook netjes uit.
vrijdag 16 november 2007
hele snelle levering en heel correct
woensdag 24 oktober 2007
Heb bij de heer Ruesink een boek besteld en dat binnen afzienbare tijd in goede orde ontvangen. Dikke pluim voor deze meneer. Bovendien zag het pakje er werkelijk prachtig uit: zonde om te openen.
dinsdag 24 juli 2007
top netjes aangeleverd en snel
zaterdag 21 juli 2007
Zonder meer uitstekende en correcte service!
woensdag 13 juni 2007
Geweldig goede en snelle service. Ben 100% tevreden. Dank u wel!!