Abraham pop wielrenner op fiets te huur landelijke bez…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Abraham pop wielrenner, Abraham pop op fiets huren

Ben jij op zoek naar een toepasselijke, eigentijdse opblaaspop voor een jarige in spé, die vaak de nodige kilometers aflegt per fiets? Dan is de abraham pop wielrenner een leuke en originele opblaaspop, om het feestvarken mee te verrassen.
Deze abraham pop op fiets is niet alleen leuk voor de fervent wielrenner, maar voor iedere jarige die als hobby, of voor het woon- werkverkeer veel op zijn fiets vertoeft. Bij het uitkiezen van een originele verrassing voor een jarige, zijn veel mensen niet echt creatief en blijft het vaak toch bij het kiezen van algemene dingen. De abraham 50 jaar wielrenner is echter nog maar net op de markt, de kans dat je deze abraham 50 jaar wielrenner al eens gezien hebt is daarmee erg klein. Des te origineler dus, als je besluit deze te bestellen en de aanstaande jarige zo, een op maat uitgezochte verrassing bezorgt. Ken jij dus een enthousiaste fietsfanaat die het verdient, om een geweldige verrassing voor zijn verjaardag te krijgen, dan is deze abraham pop wielrenner een met zorg uitgekozen verrassing, waar de jarige je vast erg dankbaar voor zal zijn.

Mocht de aanstaande jarige juist altijd de auto pakken voor elk klein wissewasje, dan kun je deze opblaaspop ook als ludieke actie voor hem bestellen voor. Misschien valt het kwartje wel en zie je hem na zijn verjaardag, toch vaker op de fiets zijn boodschappen halen. Kan hij na zijn verjaardag het gebak er direct weer aftrainen.Uitstraling van de abraham wielrenner

Hoe ziet de abraham pop op fiets er dan uit? Los van het feit dat het een waanzinnig grappige pop is die veel kijkers zal trekken, kan over het algemeen het volgende over de pop worden verteld. Oké, probeer het te visualiseren:

 

Een joviale vent, strak in een wielrennerspakje, in de Nederlandse kleuren en een strak zwart wielrennersbroekje met aan de zijkant witte strepen. Om helemaal in stijl te fietsen heeft de stoere vent witte sokken aan en oranje schoenen. Hij komt dus uiterst hip voor de dag. Fietsen dient natuurlijk veilig te gebeuren dus ook deze jongen is voorzien van een fietshelm en wel in de kleur oranje. Denk daarbij aan een blitse zonnebril en een stralende glimlach en het beeld van deze opblaaspop komt al een stuk concreter op je netvlies te staan toch? Een wielrenner zonder fiets is immers geen wielrenner, dus de enthousiasteling zit op een gave rode wielrenfiets, met een blits zwart stuur. Begrijp jij het enthousiasme van de abraham pop op fiets ook direct? De fiets waar de wielrenner op zit, is bovendien op een stuk wegdek vastgezet en dat wegdek staat deels omhoog. Dit geeft een heel bijzonder effect aan het geheel. In de wielen zijn de spaken verder heel duidelijk zichtbaar gemaakt voor het realistische effect. Een fervent wielrenner zal zich hierin dus uitstekend herkennen. Als finishing touch heeft de wielrenner zijn armen in de lucht omdat hij de overwinning al kan proeven. Gevalletje grootheidswaanzin zullen we maar zeggen.

Misschien weet je door die grootheidswaanzin wel direct, voor welke vriend of kennis deze opblaaspop de perfecte keuze is. In jouw kennissenkring zit vast ook wel een stoere vent die op elke verjaardag het hoogste woord heeft, als het gaat om zijn overwinningen in de racewereld.

 

Met een hoogte van 4 meter weet je zeker dat je dit enorme gevaarte letterlijk niet over het hoofd zult zien. Gevaarlijk is hij trouwens helemaal niet hoor. Mocht je je toch bedreigd voelen dan trek je gewoon de stekker uit het stopcontact. Daar heb je dan weer geen twee personen voor nodig. Kind kan de was doen. De abraham 50 jaar wielrenner is ook te verkrijgen met een andere leeftijdsaanduiding. Hij is te leuk om uitsluitend te huren voor een sportieve abraham. Elke willekeurige leeftijd is op zijn wielrennersoutfit te bevestigen dus wees creatief en bedenk voor welke kennis van jou, deze opblaaspop een geniale en originele verrassing is.

 Levering en toebehoren

Als je besluit de prachtige opblaaspop als één van de eerste te huren, dan krijg je een PVC opblaaspop die uitgestald maximaal 1,5 meter aan breedte inneemt, 2 á 3 vierkante meter aan ruimte beslaat en in een normaal stopcontact kan worden gestoken. Nou ja, de stekker dan. Door het gebruik van PVC zijn de kleuren van de pop veel feller en kunnen detail stukken beter worden weergegeven. Een hoogstaande opblaaspop dus, die enorm gewaardeerd zal worden.

 

Het pakket dat je ontvangt bij levering weegt zo’n 15 á 18 kilo en bestaat uit:

 

  • een blower
  • handleiding voor het opzetten
  • leeftijdsbord naar eigen keuze
  • scheerlijnen en grondpinnen
  • retourlabel als je gebruik maakt van PostNL

Het opzetten is een fluitje van een cent, maar dient wel door 2 personen te gebeuren. Het feest begint immers al bij het opzetten van deze hilarische opblaaspop. Om het opzetten leuk te houden is het wel aan te raden de handleiding ook daadwerkelijk ter hand te nemen en door te lezen.

 

Als je besluit deze coole opblaaspop te bestellen, dan kun je gebruikmaken van het aanvraagformulier. Hier kun je de gewenste datum doorgeven en ook aangeven welke leeftijdsaanduiding je graag geleverd wilt hebben, bij door jou te huren abraham wielrenner. De abraham wielrenner pop kan de dag voor de verjaardag bij jou worden afgeleverd en hoeft pas de dag na de feestelijke gebeurtenis teruggestuurd te worden. Zo kan er optimaal op de verjaardag worden genoten!

De prijs van deze nieuwe blikvanger is slechts 59,95 euro voor de genoemde 3 dagen. Maak je gebruik van levering en dus ook van de retourservice, dan betaal je slechts 25,95 euro. Hier is zowel het verzenden als het retourneren bij inbegrepen. Er wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare bezorgdienst, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken dat de opblaaspop niet tijdig bij jou zal worden afgeleverd.

 

Als je echter in de omgeving van Ede of Barneveld woont, dan kun je overwegen de pop zelf te halen, om zo de verzendkosten te besparen. Het ophalen kan zelfs na kantoortijden plaatsvinden. Heb je de pop nodig op een dag dat je de hele dag aan het werk bent, dan is het wel heel prettig dat je de pop ‘s avonds kunt ophalen.

Je krijgt de opblaaspop geleverd in een royale sporttas die moeiteloos in een personenauto past. Er hoeft overigens geen borg betaald te worden, ook een prettige bijkomstigheid nietwaar? Heb je de pop zelf opgehaald, dan kun je hem de dag na de feestelijke gebeurtenis ook weer zelf afgeven. Als je hem toegestuurd hebt gekregen, dan kun je het bijgeleverde retourlabel in de tas doen en dit afgeven bij een PostNL punt.

 

Weet jij al voor welke vader, broer, kennis, collega of buurman je deze nieuwe opblaaspop gaat huren? Zorg dan dat je hem op tijd reserveert. Op deze manier weet je zeker dat hij beschikbaar is op de dagen dat jij hem nodig hebt. Mocht je nu direct al enthousiast zijn en je realiseren dat er binnenkort al een geschikte kandidaat is, voor wie jij deze pop wilt regelen, dan kan je het beste even contact opnemen. Zo kan direct voor jou gekeken worden of de pop op zo’n korte termijn nog beschikbaar is. De opblaaspop wordt na iedere verhuur grondig gereinigd, dus de pop zal te allen tijde stralend schoon en fris voor het huis of in de tuin staan te shinen.

Zoals je ziet is aan alles gedacht en wordt het jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om deze spectaculaire pop te huren, zonder je ook maar ergens zorgen over te hoeven maken. Grijp je kans!

 

 

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: €64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.