MarktPlaza

Abraham pop Voetbalpoppetje te huur

168x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Abraham Pop Voetbalpoppetje huren

Uniek en nergens anders te huur! Deze pop is door Opblaasfiguurshop zelf ontworpen en geproduceerd. Dit maakt het een unieke pop van hoge kwaliteit materiaal en met een fris, jong en onderscheidend design. Deze Abraham pop is de eerste in een reeks van vele unieke Abraham en Sarah poppen.

We hebben deze Abraham pop in voetbalthema ontworpen met in gedachten de populaire voetbalpoppetjes met groot hoofd. Deze kon je vroeger bij een bekende supermarkt en een grote loterij sparen. Iedereen kent, denken wij, nog wel de bekende voetbalpoppetjes met spelers van het Nederlands Elftal.

Deze Abraham pop voetbalpoppetje is zo’n grappig poppetje met groot hoofd, maar dan supergroot. Hij heeft een mooi, kleurig en fris design en past goed bij de 50 jarige man die graag een potje voetbal speelt of kijkt.

Maar hij is ook voor elke andere leeftijd inzetbaar, want je kunt de leeftijden wisselen. Ook kun je de badge eraf halen zodat je hem voor andere gelegenheden in kunt zetten, bijvoorbeeld als aankleding bij het kijken van een wedstrijd van het Nederlands Elftal.

te zetten. Binnen een paar minuten heb je een gigantische grote Opblaas Abraham pop  Voetbalpotje in de tuin van de 50 jarige voetballiefhebber staan.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 59,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Abraham #voetbal #opblaaspop #opblaasfiguur #50jaar #sport