MarktPlaza

Abraham pop Party 4m te huur landelijke bezorging mogelijk

57x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Houdt jouw vader, broer, neef, collega of vriend wel van een feestje? Swingt hij graag de pan uit? Laat hij de handjes en de voetjes graag wapperen tijdens het uitgaan of een ander leuk feestje? Verras hem dan met deze bijpassende abraham. 

Deze Abraham Party heeft een geheel nieuw design waardoor deze tussen andere Abraham opblaasfiguren uitspringt. Opblaasfiguurshop.nl was een van de eerste verhuurbedrijven die deze Party Abraham in haar assortiment heeft opgenomen. 

De grote Party Abraham pop valt op doordat hij met z’n handen omhoog staat, vrolijk lacht en een gigantische stropdas draagt. Deze stropdas is te verwisselen zodat hij voor meerdere leeftijden geschikt is. Standaard leveren we deze abraham met een stropdas met het getal 50 er op. Maar we kunnen hem ook leveren met een stropdas met 65 erop of met een blanco stropdas. Dan is deze opblaasbare Abraham Party pop voor iedere leeftijd en gelegenheid inzetbaar.

Houdt de jarige van een feestje? Dan past deze Party Abraham pop er goed bij!

Deze 4 meter hoge abraham trekt absoluut de aandacht met zijn grote stropdas. De pop is te huur met een blanco stropdas, een stropdas met het getal 50 of een stropdas met het getal 65.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 25,95

#Abraham #feest#opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #party