MarktPlaza

Abraham pop naakt in ton te huur landelijke bezorging mogelijk

50x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Abraham pop naakt in ton

LET OP: Op dit moment is er beperkte voorraad voor deze pop. Nieuwe leveringen staan in de planning. Wil je de pop huren en kun je de gewenste data niet selecteren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij eventuele leveringen van de fabrikant versnellen zodat jij deze gave pop op de gewenste datum kunt huren!

Wil jij een grap uithalen met de jarige job? Wil je de jarige abraham eigenlijk een beetje voor paal zetten? Maar dan wel op een opvallende maar toch grappige manier? 

Deze juichende Abraham naakt in ton is de vrolijkheid zelve. Wij denken dat de jarige hier zelf ook wel om moet lachen. Want deze opblaasbare naakte man ziet er toch echt wel vrolijk uit. Alles is netjes afgedekt met een grote stevige houten ton. Natuurlijk zie je nog wel net een klein stukje van zijn weelderige haarbos op z’n borst. 

Waarschijnlijk is hij na het zwemmen of het douchen gewoon z’n kleding vergeten, maar dat heeft hij keurig netjes opgelost door gekleed te gaan in een ton van zijn favoriete drankje: BIER!

Deze opblaaspop naakte abraham is voor heel verschillende jarige mannen inzetbaar. Bovendien kun je de pop ook voor allerlei verschillende leeftijden inzetten: de leeftijdsbordjes zijn namelijk verwisselbaar.

Bij het bestellen kun je het leeftijdsbordje van je keuze selecteren. Wij zorgen er dan voor dat je deze meegeleverd krijgt.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Abraham #naakt #opblaaspop #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren