MarktPlaza

Abraham pop met stok te huur landelijke bezorging mogelijk

178x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Abraham pop met wandelstok huren

LET OP: Op dit moment is er beperkte voorraad voor deze pop. Nieuwe leveringen staan in de planning. Wil je de pop huren en kun je de gewenste data niet selecteren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij eventuele leveringen van de fabrikant versnellen zodat jij deze gave pop op de gewenste datum kunt huren!

Is de 50 jarige man al een echte oude vent? Wil je hem extra plagen/in het zonnetje zetten door hem te verrassen met een mega Abraham in z’n tuin? Als je hem regelmatig hebt lopen plagen met dat hij op deze leeftijd misschien wel een stok nodig hebt, dan is deze opblaaspop met wandelstok de ideale abraham pop voor jouw verrassing!

Zoals de meeste Abrahams houdt ook deze wel van een pilsje. Hij staat vrolijk in de tuin van de jarige man met z’n wandelstok en enorme pul bier.Hoge kwaliteit en mooie kleuren

Dit is een nieuw model, een nieuwe lijn van poppen met moderne en kwalitatief hoogstaande materialen. In vergelijking met oudere modellen heeft deze Abraham met stok PVC als voornaamste materiaal. Op dit materiaal is het mogelijk om te printen. Daarom hebben nieuwere poppen gemaakt van pvc materiaal vaak meer details en fellere en heldere kleuren. 

Met 2 personen is deze pop eenvoudig op te zetten. Binnen een paar minuten heb je een stoere bouwvakker in de tuin staan.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 59,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95