MarktPlaza

Abraham pop Johnny Aso Ordinair te huur landelijke bezorging mogelijk

50x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Abraham pop Johnny huren

Weer een leuke pop om de jarige een beetje in de maling te nemen. Vind jij de jarige een tikkeltje asociaal of wil je hem gewoon even flink beet nemen? Dan past de opblaasbare Abraham pop Johnny goed bij jouw verrassing. 

Deze Abraham Pop Johnny ziet er een tikkeltje ordinair uit en gaat dan ook als zodanig gekleed. In zijn iets te krappe hemdje en met een mooie tatoeage op z’n arm. Ondertussen geniet hij van een lekker blikje bier. En uiteraard mogen de dikke gouden ketting en armband niet ontbreken bij deze gigantische opblaasbare pop.

Door zijn opvallende kleding en hoogte van maar liefst 4 meter valt deze pop bij elke voorbijganger op. De verjaardag zal dan ook aan weinigen voorbij gaan. En dat is toch de bedoeling wanneer je zo’n gigantische pop in de tuin van de jarige zet?Hoge kwaliteit en mooie kleuren

Dit is een nieuw model, een nieuwe lijn van poppen met moderne en kwalitatief hoogstaande materialen. In vergelijking met oudere modellen heeft deze Abraham pop Johnny als voornaamste materiaal. Op dit materiaal is het mogelijk om te printen. Daarom hebben nieuwere poppen gemaakt van pvc materiaal vaak meer details en fellere en heldere kleuren. 

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 59,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95