MarktPlaza

Abraham pop cartoon 3,2 meter hoog te huur landelijke bezorging mogelijk

67x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Wil jij je buurman, man, vriend of vader eens goed verrassen met z’n 50ste verjaardag? Deze vrolijke cartooneske Abraham pop met enorme grijze baard zal de jarige job wel aan het lachen maken, en dat is toch uiteindelijk de bedoeling van de hele verrassing?

Een van de meest traditionele en veel gehuurde Abraham pop modellen in Nederland is de Abraham Cartoon met bolhoed en bierpul in z’n hand. Deze Abraham is voor veel mensen vanaf ver herkenbaar door z’n bolhoed, grote grijze baard en zijn glaasje bier. Dus als jouw jarige wel van een pilsje houdt, dan past deze Abraham goed bij de verjaardag!

Door z’n formaat van 3,2 meter hoog en z’n breedte van zo’n 1,5 meter op het breedste punt past deze Abraham vrijwel in elke tuin of binnen in bijvoorbeeld de ontvangsthal van een bedrijf. Zelfs met een mooie grote abraham als deze blijft er dan nog voldoende ruimte over.

De Abraham pop Cartoon is eenvoudig op te zetten, als het moet kan het zelfs met 1 persoon, al is het met 2 personen natuurlijk wel gemakkelijker.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 44,95

Verzendkosten incl. Retour: € 25,95

#Abraham #opblaaspop #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #cartoon #vaderabraham