MarktPlaza

Abraham pop Bourgondiër, Fastfood te huur, landelijke bezorging mogelijk

42x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze Abraham pop fastfood is een hele originele Abraham. Iets totaal anders dan de opblaasbare abraham poppen die je gewend bent. Dit unieke model vind je natuurlijk bij Opblaasfiguurshop.nl.

De Abraham pop fastfood is ideaal als verrassing voor de jarige die van lekker eten houdt. Ken jij zo’n jarige? Zo’n eentje die het altijd over eten heeft en dat het lijkt alsof hij het over níets anders dan eten kan hebben? Dan past deze Abraham pop goed bij de verrassing. De Abraham fastfood valt op door zijn ronde hoofd, terwijl hij z’n handen -hoe kan het ook anders- vol met eten heeft. In de ene hand een flinke hotdog en in de andere hand een groot stuk taart.

Dus als de jarige die jij wilt verrassen een echte lekkerbek is, ga dan voor deze opblaasbare Abraham pop fastfood.

Natuurlijk kun je deze pop ook voor andere leeftijden dan alleen maar 50 inzetten. Op deze manier kun je de pop voor elke verjaardag of gelegenheid gebruiken. Bij je bestelling kun je aangeven welk leeftijdsbordje je meegeleverd wilt hebben. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om geen leeftijdsbordje te nemen.

Met 2 personen is deze pop eenvoudig op te zetten. Binnen een paar minuten heb je een flinke lekkerbek in de tuin staan.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 25,95

#Abraham #bourgondier #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #fastfood