MarktPlaza

Abraham pop boer te huur, landelijke bezorging mogelijk

32x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Wil jij een boer gaan verrassen met zijn verjaardag? Is jouw vader, vriend, broer of collega boer van beroep, of vinden jullie hem maar een lompe boer? Hoe of wat maakt niet uit, maar deze opblaasbare Abraham pop boer is in dat geval een leuke verrassing om tijdens de verjaardag in de tuin te zetten.

De opblaasbare Abraham pop boer heeft de overduidelijke kenmerken van een boer en zal daarom voor iedereen goed herkenbaar zijn. Deze opblaas boer heeft een grote hooivork vast, is gekleed in een donkerblauwe overal en heeft een matchend blauw petje op.

Hoe oud de boer ook wordt, deze pop is voor alle leeftijden geschikt. Uiteraard kun je er voor kiezen om de Abraham pop boer op te zetten zonder leeftijdsbordje erop, maar je kunt ook kiezen om er juist wel een leeftijd op te hangen. Bij je bestelling kun je kiezen voor verschillende leeftijden (bijv. 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar en 65 jaar). Wil je de pop voor een hele andere gelegenheid inzetten? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zelf een spandoek te maken en deze te voorzien van een passende tekst.

Opblaasfiguurshop was het eerste verhuurbedrijf in Nederland wat deze Abraham pop boer te huur aanbiedt (sinds juni 2018).

Met 2 personen is deze pop eenvoudig op te zetten. Binnen een paar minuten heb je een flinke boer in de tuin staan.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Abraham #bourgondier #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #fastfood