MarktPlaza

6 Opera's-La Fanciulla+Adriana Lecouvreur+Guglielmo Tell+La Donna dell+Semiramide+Cosí fan Tutte.

45x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren deze éénmaal bekeken zes Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

Van Giacomo Puccini: La Fanciulla del West en  Adriana Lecouvreur van Francesco Cilea op twee Disc's in één verpakking. Ze komen beiden uit de Scala van Milaan en bij Puccini staan Koor en Orkest o.l.v. Lorin Maazel en bij Cilea is het Gianandrea Gavazzeni. Op de tweede foto vindt u de namen van de uitvoerenden van de beide Opera's. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 3,50 en de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Van Gioacchino Rossini zijn Opera's : Guglielmo Tell en La Donna del Lago op 3 Disc's in één verpakking. Ze komen beide uit de Scala  van Milaan en bij alle twee staan Koor en Orkest o.l.v. Riccardo Muti. Op de vierde foto leest u de namen van de uitvoerenden van beide Opera's. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 4,50 en de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

De Opera Semiramide is ook van Rossini en wordt uitgevoerd door de Metropolitan Opera van New York.De speelduur is 3 uur en 30 minuten en Koor en Orkest staan o.l.v. James Conlon.Op de zesde foto vindt u de namen van de uitvoerenden. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 en de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Cosi fan Tutte is van Mozart en komt uit de Scala van Milaan. Koor en Orkest staan o.l.v. Riccardo Muti en op de achtste foto leest u de namen van de uitvoerenden. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 en de verzendkosten via post NL zijn € 2,88.

Haalt u al deze Opera's ( 7 Disc's in 4 verpakkingen ) tegelijk op in Rotterdam West dan is de prijs € 10,00 de verzendkosten zijn dan € 4,60 met Track & Trace bij Post NL.