MarktPlaza

50 verjaardag set 3 delig te huur 4 dg 25 euro

86x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur set 3 delig Sarah of Abraham voor spiegel { bestaat uit pop levensgroot naar keuze + 50 bord + groot bord afbeelding Abraham of Sarah die zich in spiegel ziet, zie keuze.

Sarah pop of Abraham pop levensgroot 4 dagen huren totaal maar 10 of 15 euro geweldig assortiment en mooi van kwaliteit, de goedkoopste compleet en netjes gekleed van top tot teen bijna levensecht, met masker en hoedje naar keuze.{ Poppen zijn in perfecte staat en aangekleed, ook mogelijk de pop zelf aan te kleden naar eigen wens.}

Dag 1 = ophalen { dag voor het feest }
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen

Ergens anders zelfde kwaliteit Abraham pop of Sarah pop levensgroot goedkoper te huur, dan voor de zelfde huurprijs te huur.

Geen borg en gratis reserveren dus geen extra kosten, voor vragen mail of Bel 06-50916662, de grootste keuze en goedkoopste in de regio.

De goedkoopste in de hele regio Limburg en ver daar buiten en steeds vernieuwd assortiment ! bekijk eens mijn andere advertenties.3-delige set voor 50 jarige verjaardag is Sarah of Abraham feestbord met afbeelding van Sarah of Abraham voor de spiegel, voor de grap bekijk de afbeelding eens als hij of zij ziet dat ze iets veranderd is { of ander feestbord naar keuze } + Sarah pop of Abraham pop levensgroot naar keuze { helemaal compleet gekleed van top tot teen met masker en hoedje naar keuze.} + verkeersbord met opdruk 50 op paal dit alles voor 4 dagen huren totaal maar 25 euro.

LET OP ! de 3-delige tuin versier set is geheel naar eigen smaak door u samen te stellen geweldige keuze, zie Tip
Dag 1 = ophalen { dag voor het feest }
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor versiering Sarah of Abraham slingers, opblaasbare 50, ballonnen enz


Hopelijk heb ik u zo een goede indruk kunnen geven over onze grote collectie Sarah en Abraham poppen levensgroot en 3 delige Abraham en Sarah tuin versier sets en feestartikelen.
Ook voor: Versiering / Kado verjaardag huwelijk Abraham Sarah geboorte

50 Sarah pop of Abraham pop of 3 delige set goedkoop huren.
3-delige set Sarah / Abraham voor spiegel zie keuze.
s 5848 - s 5854 - s 8985 - s 7391

Voor vragen of reservering bereikbaar iedere dag van maandag t/m zondag van 9 uur tot 22 uur ook op zon en feestdagen. tel 06-50916662
Maar wilt u er zeker van zijn dat uw keuze nog in voorraad is en nog beschikbaar is, dan kunt u van tevoren gratis reserveren geen extra kosten.
{ Reserveer tijdig hoe groter de keuze.}
Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd bellen 06-50916662 of maak een afspraak voor een kijkje te nemen in ons fotoboek thuis voor het gehele assortiment van Feestbordenverhuur in Buchten gemeente Sittard - Geleen - Born, 2 min verwijderd vanaf afslag autosnelweg