MarktPlaza

4 Verdi Opera's-Attila uit La Scala+Aida+Un Ballo in Maschera+La Traviata Glydebourne Festival.

205x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door zijn de eerste drie in een Absolute Nieuwstaat. De vierde ( La Traviata ) is Nieuw in verpakking.

Attila komt uit de Scala van Milaan en het Koor en Orkest staan o.l.v. Riccardo Muti. De speelduur is 1 uur en 55 minuten en op de tweede foto leest u de namen van alle uitvoerenden.

Aida komt uit The Metropolitan Opera van New York en het Koor en Orkest staan o.l.v. James Levine. Er is een brochure met 24 blz. in de verpakking met veel fotomateriaal en achtergrondinformatie over deze productie die een Emmy Award heeft gewonnen wat voor een Opera bijzonder is te noemen. De speelduur is 2 uur en 38 minuten en op de vierde foto vindt u de namen van alle uitvoerenden.

Um Baile de Máscara komt eveneens uit The Metropolitan Opera met o.a. Katia Ricciarelli. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Giuseppe Pantané. De speelduur is 2 uur en 29 minuten en op de zesde  foto vindt u de namen van alle uitvoerenden.

La Traviata is Nieuw in de verpakking, het is een Live Opname van het Glyndebourne Opera Festival. Koor ( Glyndebourne ) en het Orkest ( The London Philharmonic ) staan o.l.v. van Bernard Haitink. De speelduur is 2 uur en 18 minuten met Nederlandse ondertiteling.  De namen van alle uitvoerenden leest u op de achtste foto.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk, La Traviata voor  € 2,50. Voor alle vier doet u dat voor € 6,50 De eventuele verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is dat € 4,60 met Track & Trace,