MarktPlaza

4 Verdi Opera's-Aida Live uit Basel+Nabucco uit San Carlo+Otello uit Covent Garden+Simon Boccanegra.

69x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daardoor verkeren deze éénmaal bekeken Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

Deze Aida is een Live Opname vanuit het St. Jacob Park te Basel Zwitserland. Er hebben 1000 mensen, 18 paarden, 1 adelaar en 2 kamelen aan meegewerkt op een toneeloppervlakte van 8500 m2. Het Koor, Orkest en Ballet van Basel staan o.l.v. Marko Letonja. De speelduur is 2 uur en 33 minuten en op de tweede foto leest u bijna alles over deze bijzondere en ook sympathieke uitvoering

Nabucco komt uit het Teatro Di San Carlo met o.a. Renato Bruson als solist. Het Koor en Orkest van San Carlo staat o.l.v. Paolo Carignani. De speelduur is 2 uur en 11 minuten en op de vierde foto vindt u de namen van de overige uitvoerenden.

Otello komt uit The Royal Opera House Covent Garden te Londen met o.a. Placido Domingo en Kiri Te Kanawa als solisten. Het Koor en Orkest van Covent Garden Opera staan o.l.v. Georg Solti. De speelduur is 2 uur en 26 minuten en op de zesde foto leest u de namen van de overige uitvoerenden.

Simon Boccanegra komt uit The Metropolitan Opera van New York met o.a. Kiri Te Kanawa als solist. Het Koor en Orkest van de Metropolitan staan o.l.v. James Levine4. De speelduur is 2 uur en 20 minuten en op de achtste foto vindt u de namen van alle uitvoerenden.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk, voor alle 4 doet u dat voor € 6,00. De eventuele verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is dat € 4,60 met Track & Trace.