MarktPlaza

4 Opera's van Verdi-I due Foscari+I vespri Siciliani+La Forza del Destino+La Traviata.

75x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daardoor verkeren deze éénmaal bekeken Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

I due Foscari komt uit de Scala van Milaan met o.a Renato Bruson als solist en het koor en Orkest staat o.l.v. Gianandrea Gavazzeni. De speelduur is 1 uur en 58 minuten en op de tweede foto vindt u de namen van alle uitvoerenden.

I vespri Siciliani komt ook uit de Scala van Milaan en het Koor en Orkest staan o.l.v. Riccardo Muti. De speelduur is 1 uur en 53 minuten en op de vierde foto leest u de namen van alle uitvoerenden.

La Forza del Destino komt uit de Metropolitan Opetra van New York met o.a. Leontine Price als solist. Het Koor en Orkest staan o.l.v. James Levine. De speelduur is 2 uur en 59 minuten en op de zesde foto vindt u de namen van de overige uitvoerenden.

Deze La Traviata komt uit het Teatro Giuseppe Verdi te Busseto vlajkbij het geboortehuis en de woonplaats van de Componist. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Placido Domingo en op de achste foto vindt u de namen van alle uitvoerenden van deze bijzondere uitvoering.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk, voor alle 4 doet u dat voor € 6,00 De eventuele verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is dat € 4,60 met Track & Trace.