MarktPlaza

4 Opera's-Cavallaria Rusticana+Aida( Live )+Carmen+Lo Frate 'nnamorate van Pergolesi.

48x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door zijn deze éénmaal bekeken Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

Deze Cavalleria Rusticna is een filmopname gemaakt op het eiland Sicilië onder de regie van Herbert von Karajan. Het Koor en Orkest van de Scala van Milaan staan eveneens o.l.v.Herbert von Karajan. De speelduur is 1 uur en 12 minuten en op de tweede foto vindt u de namen van de uitvoerenden.

Aida is een Live Opname vanuit de Scala van Milaan met o.a. Nicolai Ghiaurov. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Lorin Maazel. De speelduur is 2 uur en 40 minuten met Nederlandse ondertiteling en op de vierde foto leest u de namen van al de uitvoerenden.

Carmen van George Bizet komt uit het Royal Opera House Covent Garden te Londen met een speelduur van 2 uur en 43 minuten. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Zubin Mehta en op de zesde foto vindt u de namen van de uitvoerenden.

Lo frate 'nnamorate van Pergolesi komt uit de Scala van Milaan met een speelduur van 1 uur en 58 minuten. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Riccardo Muti en op de achtste foto leest u de namen van de uitvoerenden die aan deze bijzondere productie hebben meegewerkt.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk en voor alle 4 doet u dat voor € 6,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is dat € 4,60 met Track & Trace.