MarktPlaza

4 Mozart Opera's-Die Entführung aus dem Serail+Die Zauberföte+Don Giovanni+Le Nozze di Figaro.

41x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen avn DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren deze éénmaal bekeken Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

Die Entfuhrung aus dem Serail is een Live Opname uit de Staats Opera Stuttgart met een speelduur van 2 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Lothar Zagrosek en op de tweede foto leest u de namen van de uitvoerenden.

Die Zauberflöte is een Live Opname van het Glynderbourne Festival met een speelduur van 2 uur en 43 minuten met Nederlandse ondertiteling. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Bernard Haitink en op de vierde foto leest u de namen van de uitvoerenden.

Don Giovanni komt uit de Scala van Milaan met een speelduur van 4 uur en 21 minuten. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Riccardo Muti en op de zesde foto leest u de namen van alle uitvoerenden.

Le Nozze di Figaro is een Live Opname uit de Staats Opera Berlijn met een speelduur van 3 uur en 11 minuten met Nederlandse ondertiteling. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Daniel Barenboim en op de achtste foto vindt u de namen van de uitvoerenden.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk en alle 4 doet u dat voor € 6,00. De eventuele verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is het € 4.60 met Track & Trace.