MarktPlaza

3 Opera's-Trouble in Tahiti+Carmen+Aida+Levensverhaal van Giusppe Verdi Zijn Leven, Zijn Werk.

53x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren ze in Absolute Nieuwstaat.

Trouble in Tahiti is de enige Opera van Leonard Bernstein die vooral bekend werd door zijn West Side Story. De City of London Sinfonia  staat o.l.v. Paul Daniel.De speelduur is 1 uur en 15 minuten en op de tweede foto vindt u de namen van alle medewerkenden aan deze BBC productie. Het bijbehorende boekje met 27 blz.bevat de partituur en achtergrondinformatie over deze procuctie.

Carmen van George Bizet is een Live Opname vanuit het Royal Opera House Covent Garden te Londen. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Zubin Mehta. De speelduur is 2 uur en 44 minuten met Nederlandse ondertiteling en op de vierde foto leest u de namen van alle medewerkenden.

Aida van Giuseppe Verdi komt uit de Scala van Milaan met o.a. Maria Chiara. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Lorin Maazel. De speelduur is 2 uur en 40 minuten en op de zesde foto leeest u de namen van alle medewerkenden.

De Box Giuseppe Verdi Zijn Leven, Zijn Werk heeft 3 DVD's met een speelduur van ruim 10 uur met Nederlandse onderiteling en 1 CD met een speelduur van 1 uur en 13 minuten en het zijn allemaal fragmenten uit zijn meest bekende Opera's. De DVD opnamen zijn gemaakt in Italië, Rusland, Parijs en Londen met een ndrukwekkende selectie van Verdi's muziekstukken. U hoort en ziet o.a.: Maria Callas,Renata Tebaldi en Luciano Pavarotti. Op de achtste foto leest u iets meer over de inhoud van deze Combi Box.

De drie Opera's haalt u op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk en voor alle 3 doet u dat voor € 4,00.  De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 3 is dat € 4,60 met Track & Trace.

De Verdi Box haalt u op voor € 6,00 en de eventuele verzendkosten zijn € 4,60 met Track & Trace.