MarktPlaza

Zonnebril Ed Hardy EHS-Rock Grey Horn 64-13-130 - Las Vegas

85x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mooie nieuwe en ongedragen Zonnebril van het merk: Ed Hardy
· Model: EHS-Rock - Las Vegas
· Maat: 64-13-130 (Glasbreedte - Neusbrug breedte - Veer lengte in mm.)
· Kleur: Grey Horn

De Amerikaanse “Godfather of Tattoo”, Don Ed Hardy is een samenwerking aangegaan met de Franse mode ontwerper Christian Audigier. Samen hebben ze het cult label "Ed Hardy" wereld bekend, groot en populair gemaakt.

VIP's als onder andere Sharon Stone, Madonna, Ludacris, Britney Spears, Sylvester Stalone, Paris Hilton, Snoop Dog en zelfs in Nederland bijvoorbeeld Gebroeders Ko, werden graag gezien met Vintage Tattoo Eyewear van Don Ed Hardy.


Wij hebben voor jou de allerlaatste exclusieve designer zonnebrillen uit de collectie van het cult label "Ed Hardy". Allemaal nieuw en ongebruikt uit de fabrieksvoorraad.

Wij hebben de gehele voorraad. van sommige modellen zijn het de allerlaatste van andere modellen hebben we er meerdere, maar "Op is Op" en komt ook nooit meer terug. Deze zonnebrillen worden niet meer gemaakt en zijn allen 100% autenthiek.

Deze Ed Hardy zonnebrillen zijn stuk voor stuk "Collectors items" en worden geleverd met een werkelijk prachtig gedecoreerde Leather hardcase met handgeborduurde applicaties veelal in de stijl van de zonnebril.

Deze stevige dik lederen zonnebrillenkoker is voorzien van een makkelijke magneetsluiting. Van binnen heerlijk zacht en daardoor de optimale bescherming van uw design zonnebril.

Verder zit er bij de levering een Ed Hardy brillen schoonmaakdoekje, veelal een kaartje en het geheel zit natuurlijk in het originele kartonnen doosje.

De winkelverkoopprijzen van deze kunstwerken die uw ogen beschermen varieërden tussen de € 264,- en € 400,-. De Winkelinkoopprijs begon bij 125,-

Ik verkoop ze nu tijdelijk voor slechts € 80,- per stuk

Of maak een keuze uit de Ed Hardy en/of Affliction zonnebrillen die wij aanbieden en ontvang een extra aantrekkelijke korting op deze al superscherpe prijs. (Het gaat hier om aantallen in 1 aankoop) Ook dit is tijdelijk. Pak die kans.
· 2 zonnebrillen 10% korting (netto 72,- per stuk)
· 3 zonnebrillen 15% korting (netto 68,- per stuk)
· 4 zonnebrillen 20% korting (netto 64,- per stuk)
· 5 of meer zonnebrillen 25% korting (netto 60,- per stuk)

Voor brillen met deze kwaliteit afwerking en deze kwaliteit optiek is dat werkelijk spotgoedkoop.

Kosten noch moeite werden gespaard om de ontwerpen uit te voeren in de beste materialen, met gebruik van de beste technieken. Echte eyecatchers, echte collectors items. Overal uitverkocht, een zeer goede investering.

De perfecte zonnebril voor wie zich wil onderscheiden van de massa. Ed Hardy designer zonnebrillen staan het mooist op een normaal tot breder gezicht.

Ed Hardy werkt veel met Swarovski kristallen in zijn designs en zelfs op de brillenkoker.
De meeste van deze schitterend ontworpen zonnebrillen zijn dan ook op de veren rijkelijk gedecoreerd met originele Swarovski kristallen zodat ze ook werkelijk schitteren.

Veelal met prachtige metalen design scharnieren en metalen en lederen details op de veren. Zeer bewerkelijk, zeer uniek en volledig geintegreerd in het ontwerp met de tattoo art van Don Ed Hardy zelf. Bekijk de vele foto's en maak uw keuze(s). Ervaar het fantastische draagcomfort.

These sunglasses will catch the eyes of others and protect yours...

Afhalen of verzenden, Verzendkosten 6,- voor koper.
Zie ook onze andere zonnebrillen advertenties

Rik
06-51778980