MarktPlaza

Zonnebril Affliction Knox 63-13-130 Black Silver

193x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mooie nieuwe en ongedragen Zonnebril van het merk: Affliction
· Model: Knox
· Maat: 63-13-130 (Glasbreedte - Neusbrug breedte - Veer lengte in mm.)
· Kleur: Black Silver

Dit is je kans om je stijl aan te passen met een prachtige Affliction design zonnebril. Een pure verwennerij van stijl en design.


Wij hebben voor jou de allerlaatste exclusieve designer zonnebrillen uit de collectie van het cult label "Affliction". Allemaal nieuw en ongebruikt uit de fabrieksvoorraad.

Wij hebben de gehele restvoorraad Affliction zonnebrillen. Van sommige modellen zijn het de allerlaatste van andere modellen hebben we er meerdere, maar "Op is Op" en deze unieke zonnebrillen komen ook nooit meer terug. Deze design zonnebrillen zijn allen 100% autenthiek en worden niet meer gemaakt.

Deze Affliction zonnebrillen zijn stuk voor stuk "Collectors items" en worden geleverd met een prachtige gedecoreerde stevige hardcase met metalen applicaties in de kenmerkende "Fleur de Lis" stijl van Affliction.

Deze stevige zonnebrillenkoker is voorzien van een makkelijke ritssluiting. In de beschermende koker zie je een apart vakje voor het autenticiteitskaartje en de mooie Affliction brillen poetsdoek. Van binnen is de brillenkoker heerlijk zacht en daardoor de optimale bescherming van uw design zonnebril.

Bij de levering zit: een prachtige zonnebril, een Affliction brillen schoonmaakdoekje, een authenticiteitskaartje, de stevige brillen casing en het geheel zit natuurlijk in het originele kartonnen doosje.

Deze kunstwerken die uw ogen beschermen zijn voorzien van een goed optiek en behoren tot het hoge (dure) segment Eyewear.

Ik verkoop ze nu tijdelijk voor slechts € 80,- per stuk

Of maak een keuze uit de Affliction en/of Ed Hardy zonnebrillen die wij aanbieden en ontvang een extra aantrekkelijke korting op deze al superscherpe prijs. (Het gaat hier om aantallen in 1 aankoop) Ook dit is tijdelijk. Pak dus nu die kans.
· 2 zonnebrillen 10% korting (netto 72,- per stuk)
· 3 zonnebrillen 15% korting (netto 68,- per stuk)
· 4 zonnebrillen 20% korting (netto 64,- per stuk)
· 5 of meer zonnebrillen 25% korting (netto 60,- per stuk)

Voor brillen met deze kwaliteit afwerking en deze kwaliteit optiek is dat werkelijk spotgoedkoop.

Affliction zonnebrillen vertegenwoordigen een onovertroffen kwaliteit en een verfijnde maar krachtige design esthetiek. Ze zijn bekend om hun boeiende stijl . Echte eyecatchers, echte collectors items. Overal uitverkocht, een zeer goede investering.

De perfecte zonnebril voor wie zich wil onderscheiden van de massa. Affliction designer zonnebrillen vallen over het algemeen wat ruim en staan het mooist op een normaal tot breder gezicht.

Je zult onmiddellijk de mooie details op elk frame opmerken. Als je ze in je hand houdt, voel je het vakmanschap dat in elke zonnebril zit, en als je ze draagt, begint de echte magie! Fris, krachtig en altijd de wow factor!

De zonnebrillen lijn is zeer uniek en herkenbaar aan terugkerende Affliction kenmerken waaronder vooral de fleur de lis en soms de Swarovski-kristallen en lederen omkleding/details. De vormgeving bestaat ​​uit variaties op oversized eyewear, rechthoeken en pilotenbrillen met dubbele brug. De gebruikte kleuren variëren van metaaltinten - goud, zilver, brons, gunmetal tot tinten zwart, bruin en tortoise met hier en daar soms wat extra kleuraccenten.

======================================================
These sunglasses will catch the eyes of others and protect yours...======================================================

Afhalen of verzenden, Verzendkosten 6,- voor koper.
Zie ook onze andere zonnebrillen advertenties


Rik
06-51778980