MarktPlaza

Zonkey Outdoor Living

99x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Zonkey, een kruising tussen een ezel en een zebra. Het veelzijdige en complete karakter dat door deze kruising is ontstaan brengen we in onze houten loungesets en service tot stand.

Duurzame houten loungesets die op meerdere manieren gestyled kunnen worden, ultiem zitcomfort bieden en als volledige set worden aangeboden. Want de loungesets van Zonkey worden altijd geleverd inclusief beschermhoes, een extra kussenhoes set naar keuze (standaard in sunny white en daarnaast de keuze steel grey of tawny brown) en loungetafel!

De houten loungesets van Zonkey bestaan uit losse elementen: een modulaire houten loungeset. Door de losse elementen biedt Zonkey Outdoor Living een luxe houten loungeset voor elke tuin. Met de bijgeleverde clips kunnen de onderdelen makkelijk aan elkaar worden vastgeklemd zodat de losse onderdelen niet gaan schuiven. De bekleding van de Zonkey lounge kussens zijn van spunpolyester en daarmee zeer geschikt om buiten te gebruiken. De dikke en goed gevulde kussens bieden pure ontspanning. De elementen, verhoudingen en dikke kussens bieden deze houten loungeset een extreem prettig zit-en ligcomfort!

Bezoek website : https://www.zonkey.nl/houten-loungesets-zonkey-outdoor-living/ 

Contactmail-ID:  info@zonkey.nl 

Contactnummer: +31(0)630560481