MarktPlaza

Zomer vakantie Dordogne! 2 gîtes Périgord 4/6p! verwarmd Zwembad

233x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Les Gites Fleuris ligt in de vallei van het imposante kasteel te Hautefort.

Tripadvisor - 5*/5!

Vanaf ons terrein loopt u zo de bossen ook spectaculair uitzicht op de omringende valleien.

Vanuit de La Petite Rose is het uitzicht tuinen. 1s/1b voor 4.

Vanuit de La Wisteria is fantastisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne! 3s/1b voor 6.

Internet –WIFI. centrale hitte en open haard.


Het complex ligt zeer rustig maar toch op loopafstand van het dorp met alle voorzieningen zoals o.a. verschillende restaurants, bakker, slager garage, grote intermarche, apotheek, verschillende brocante winkels enz.
Groot park! kinderparadijs!

Zwembad met terras, barbecue & picknick, bordspellen, tafeltennis, volleyball, badminton, croquet. In de tuin treft u onze liefde voor bloemen aan, hetgeen leidt tot een fraai kleurenpallet. boomhut, speelgoed, kinderfietsjes, stepjes, skelter, speeltuintje met schommel
Door het kasteel en het medicijnmuseum is het een levendig dorp. Alle bekende steden zoals, Sarlat, Périgueux, Brantome, Montignac liggen binnen een straal van 50 km. Aan de andere zijde van het kasteel is een groot meer om te zwemmen, tevens is daar een restaurant gevestigd. Ook een heerlijke plek om gewoon rond het meer te wandelen of daar de bossen in te gaan.
De Dordogne kent de grootste kasteeldichtheid van Frankrijk. Veel stadjes ademen nog altijd een oorspronkelijk middeleeuwse sfeer. Tuinliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen, het kasteel heeft prachtige tuinen maar u kunt b.v. ook Les Jardins d'Eyrignac gaan bekijken. Voor de fietsliefhebbers zijn mountainbikes beschikbaar.
De streek biedt fijnproevers een overvloed aan culinaire specialiteiten, zoals truffels, paddestoelen, walnoten, ganzen (fois gras) en eenden ( confit de canard). Het klimaat is hier aangenaam met prachtige groene landschappen, doorsneden door rivieren.
Beoordelingen: Tripadvisor,Zoover
***Wij zijn lid van het kantoor van het toerisme in Hautefort****

Les Gites Fleuris (com)